«Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια, δεν έχω μούτρα»: Έμεινε “κάγκελο” η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής

Advertisement

Τη χαμηλή βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής προς την κυπριακή αποστολή στη Eurovision σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται», δεν έκρυψε την προσωπική της αντίθεση με το 4 που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο όταν συνομίλησε με παρουσιαστή της κυπριακής τηλεόρασης.

Advertisement

Ειδικότερα, μόλις συνδέθηκε με τον Αλέξανδρο Ταραμουντά, που παρουσίασε τον μεγάλο τελικό της Eurovision μαζί με την Μελίνα Καραγεωργίου, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ντρέπομαι να σε δω στα μάτια!

Δεν έχω μούτρα ως Ελληνίδα και σου το λέω πολύ ειλικρινά. Δεν είμαι μέλος της επιτροπής, δεν ήμουν και δεν έχω υπάρξει ποτέ, αλλά λατρεύω το τραγούδι του Andrew Lambrou».

«Δεν έχουμε μούτρα αλήθεια! Δεν μπορεί και εσείς να μην παραξενευτήκατε, γιατί νιώσαμε και την αμηχανία σας. Το χειριστήκατε βέβαια με ψυχραιμία και χιούμορ, “thank you, next”.

Advertisement

Εντάξει, πάμε παρακάτω, τι να πείτε και εσείς, αλλά δεν μπορεί να μην παραξενευτήκατε Αλέξανδρε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha προς τον Αλέξανδρο Ταραμουντά, ο οποίος και παραδέχθηκε πως «αλήθεια, παραξενεύτηκα και δεν ήξερα τι να πω.

Έπρεπε να κρατήσω και τις ισορροπίες εκείνη τη στιγμή, θόλωσα όμως και δεν είχα κάτι να πω. Νομίζω πως από τη στιγμή που είδαμε την Ελλάδα και μετά σκοτείνιασαν όλα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: