«Έτσι θα ψηφίσω εγώ στις εκλογές»: Η φωτογραφία του Θανάση Ευθυμιάδη, που προκάλεσε χαμό από αντιδράσεις & σχόλια

Advertisement

Tον τρόπο που θα τον βοηθήσει να αποφασίσει το τι θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές αποκάλυψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις σκέψεις του με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, τονίζοντας ότι «για να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή η κρίση μου για το ποιοι πολιτικοί είναι οι κατάλληλοι για να κυβερνήσουν τη χώρα, κάνω πρώτα τις εκλογές στο δικό μου μικρόκοσμο».

Advertisement

«Λίγο πριν τις εκλογές… Για να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή η κρίση μου για το ποιοι πολιτικοί είναι οι κατάλληλοι για να κυβερνήσουν τη χώρα, κάνω πρώτα τις εκλογές στο δικό μου μικρόκοσμο.

Ψηφίζω ποιοι και ποιες από τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, γείτονες και όλους όσους σχετίζομαι, είναι άξιοι και άξιες για μέλη στη Βουλή της δικής μου ζωής.

Δεν έχει σημασία αν λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή συνήθειας ή βολέματος, ήταν για χρόνια πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές στη χώρα που ονομάζεται “ζωή του Θανάση”.

Advertisement

Πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνετε μία επαναξιολόγηση τής χρησιμότητάς τους», σημειώνει αρχικά στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός.

«Τα ερωτήματα που θέτω πριν από την τελική απόφαση είναι: Αγαπάνε στ αλήθεια τη “ζωή του Θανάση”; Χαίρονται με τις χαρές μου; Συμπαραστέκονται στις λύπες μου; Έχουν κάποιες ηθικές αξίες στις οποίες παραμένουν πιστοί ακόμα και στα δύσκολα ή οδηγός τής ζωής τους είναι το συμφέρον και η καλοπέραση; Το ένστικτό μου τους εμπιστεύεται;», συνεχίζει.

«Αφού με αποφασιστικότητα προχωρήσω στο ξεκαθάρισμα της προσωπικής μου ζωής, τότε θα είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσω και ποιοι πολιτικοί θα είναι χρήσιμοι για τη χώρα μου», καταλήγει ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη λεζάντα της δημοσίευσής του η οποία απέσπασε χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: