Θα σε παρατήσουν: Τα ζώδια που θα σου τάξουν γάμο, αλλά… δε θα σε παντρευτούν

Advertisement

Εσύ μπορεί να είσαι με το νυφικό και να πηγαίνεις προς την εκκλησία και αυτά να μην έχουν πάει καν. Να σε στήσουν, να μην εμφανιστούν ποτέ και κατά πάσα πιθανότητα να μην τα ξαναδείς ποτέ στην ζωή σου.

Δεν τους είναι εύκολο να απολογηθούν για την πράξη τους ή να την δικαιολογήσουν. Το θέμα με αυτά τα ζώδια είναι ότι η ιδέα του γάμου και της μονιμότητας, τα «πνίγει».

Advertisement

Σαφώς και μπορεί να σε ερωτευτούν, να είστε για καιρό μαζί και να κάνετε σχέδια γάμου, ωστόσο να περιμένεις ότι αυτά τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Αν νιώσουν μέσα τους ότι πρέπει να «αποδράσουν» από τη σχέση σας, θα φύγουν τρέχοντας και χωρίς να σου πουν αντίο. Οπότε να είσαι προετοιμασμένη για όλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γνωστό ότι ο Δίδυμος αλλάζει γνώμη ανά δευτερόλεπτο. Δεν είναι σταθερός σε αυτά που θέλει ή κάνει στη ζωή του. Είναι παρορμητικός και η διάθεσή του επηρεάζεται ακόμα και από τον αέρα που αναπνέει.

Advertisement

Ακόμα λοιπόν και αν σου έχει τάξει γάμο, τα έχετε σχεδιάσει όλα, τα έχετε οργανώσει, έχετε στείλει προσκλητήρια κτλ, μπορεί να σου την «κάνει» κυριολεκτικά λίγο πριν φτάσεις εσύ στην εκκλησία. Και αυτό γιατί ένιωσε να «πνίγεται» με την ιδέα του γάμου και ότι θα χάσει την ελευθερία του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως ο Δίδυμος, έτσι και ο Τοξότης (απέναντι είναι άλλωστε…) αλλάζει γνώμη αρκετά συχνά. Δεν είναι σταθερός, τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του και ο μεγαλύτερός του φόβος είναι ότι μετά τον γάμο, θα πρέπει να αναλάβει πολλές ευθύνες που δεν είχε πριν.

Το κεφάλι του θα γεμίσει με σκοτούρες και δεν θα είναι ανέμελος και χαλαρός για να κάνει τη ζωή του. Όσο ερωτευμένος και να είναι μαζί σου, όσο και αν έχει πείσει τον εαυτό του ότι μπορεί να τα καταφέρει ως παντρεμένος, δεν είναι καθόλου απίθανο να δειλιάσει την τελευταία στιγμή και να σου την… κάνει.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελευταίος στην σχετική μας λίστα ο Υδροχόος, ο οποίος μοιράζεται αρκετά στοιχεία με τον Τοξότη και τον Δίδυμο που αναφέραμε πιο πάνω.

Έχει και εκείνος εμμονή με την ελευθερία και την ανεξαρτησία του και παθαίνει κρίση πανικού αν νιώσει ότι αυτά τα δυο απειλούνται και ότι μπορεί να τα χάσει.

Σαφώς και θέλει να κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του οικογένεια και παιδιά, αλλά να ξέρεις ότι στο μυαλό του πάντα θα έχει ότι ως παντρεμένος, τα χέρια του θα είναι «αλυσοδεμένα». Οι σκέψεις αυτές είναι που μπορεί να τον κάνουν λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας να γίνει καπνός και «μη τον είδατε τον Παναή».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: