Δεν ακουγόταν.. ωραίο & το άλλαξε: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Δημήτρη Μπάση “Η ταυτότητα το γράφει ακόμα”

Advertisement

Ο Δημήτρης Μπάσης, το απόγευμα της Τρίτης, βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο καλλιτεχνικό του ξεκίνημα και την απόφαση να αλλάξει το επίθετο του.

Advertisement

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μπάσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είθισται οι τραγουδιστές να μετράμε την διαδρομή μας από την δισκογραφία γιατί αυτό είναι το επίσημο, το καταγεγραμμένο, ακόμα και αν τραγουδάς από έφηβος.

Ήμουν για τρία χρόνια μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κάποια στιγμή κάνει τον κύκλο του όλο αυτό το πράγμα και σταματάνε οι παραστάσεις. και βρίσκω τον δρόμο μου δίπλα στον Χρήστο Νικολόπουλο.

Ένας μουσικός, ο Δημήτρης Μαριολάς, που ήταν με την Άλκηστη μου είπε ότι θα μιλούσε στον Χρήστο Νικολόπουλο για να με ακούσει».

Advertisement

«Το επίθετο μου το άλλαξα όταν πρωτοξεκίνησα στο Κιλκίς το 1991. Ο Κώστας Φαλκώνης μού είπε ότι «πρέπει να το κάνεις πιο εύηχο, αφαίρεσε τα τρία πρώτα γράμματα». Δεν ξέρω γιατί».

«Η ταυτότητα μου ακόμα γράφει Μπίμπασης. Οι περισσότεροι βέβαια με ξέρουν ως Μπάση πια οπότε το Μπίμπασης. Να πω και κάτι, τώρα, πως εγώ γενικά δεν το χρησιμοποιώ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Μπάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: