Εκλιπαρεί τους «ασυγκράτητους» γείτονες να μετακινήσουν το κρεβάτι τους: Τους άφησε σημείωμα και δώρο μπύρες

Μια γυναίκα αναγκάστηκε να ζητήσει από τους ενοχλητικούς γείτονές της να μετακινήσουν το κρεβάτι τους.

Advertisement

Ένα ιδιαίτερα θερμό ζευγάρι στον Καναδά, ανάγκασε τη γειτόνισσα να τους ζητήσει να μετακινήσουν το κρεβάτι τους, καθώς έκαναν φασαρία κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης και την ενοχλούσαν.

Η ενοχλημένη γυναίκα που ονομάζεται Ali, τους άφησε ένα σημείωμα, όταν από την λεπτή μεσοτοιχία που χώριζε τα διαμερίσματα, άκουγε τα πάντα.

Advertisement

Οι ασυγκράτητοι γείτονες δεν την άφηναν να κοιμηθεί με αποτέλεσμα να χάνει σιγά σιγά το μυαλό της από την αυπνία. Με μια ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε: «Θα αφήσω ένα σημείωμα στους γείτονές μου, οι οποίοι κάμουν πολύ φασαρία.

Δεν αντέχω άλλο, χάνω το μυαλό μου, δεν μπορώ να καθίσω ούτε λεπτό στην κρεβατοκάμαρά μου διότι τους ακούω να φωνάζουν. Με κρατούν ξύπνια πρωί-βράδυ, ζω μια τρέλα».

Τελικά μερικές μετά, η Ali άφησε το σημείωμα στο «ενοχλητικό» ζευγάρι. Αυτό έγραφε: «Συγχαρητήρια για την υγιή ερωτική σας ζωή, είναι καλό για εσάς. Ωστόσο, θα προτιμούσα να είμαι μέρος της και νομίζω ότι θα το προτιμούσατε κι εσείς».

Στη συνέχεια τους εξήγησε ότι η έντονη ερωτική τους ζωή, επηρεάζει τον ύπνο της. Μάλιστα, δίπλα στο σημείωμα η Ali άφησε δώρο και δύο μπύρες, ως ένδειξη ειρηνικής διάθεσης.

Advertisement

«Παρακαλώ αποδεχθείτε τις μπύρες ως ένδειξη ειρήνης. Ελπίζω να είναι αρκετό για να μετακινήσετε το κρεβάτι σας στην άλλη πλευρά του δωματίου», συμπλήρωσε.

Μετά το σημείωμα, η Ali πίστεψε οτι το ζευγάρι σεβάστηκε το αίτημά της, ωστόσο μερικές ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 το πρωί, οι γείτονες επανήλθαν στην καθημερινή ρουτίνα τους, σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: