Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου: Σε πελάγη ευτυχίας ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου: Σε πελάγη ευτυχίας ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας
Advertisement

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Την χαρμόσυνη ανακοίνωση έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της. «Γέννησε χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε χθες πολύ αργά.

Advertisement

Να είναι γεροί και καλότυχοι όλοι και να είναι πάντα στο φως. Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις ότι πήγαν όλα καλά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega.

Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον Θοδωρή, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει τον μικρό του αδελφό.

Η Φωτεινή Αθερίδου κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της και η αποκάλυψη έγινε αφότου είχε κλείσει τον 4ο μήνα της κύησής της.

Advertisement

«Δε με πείραξε όταν γράφτηκε (η είδηση της εγκυμοσύνης) γιατί δεν έγινε τους πρώτους μήνες, οπότε δεν είχα και εγώ πλέον τόσο άγχος. Είναι ένα δεύτερο παιδί που έρχεται. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για αυτό.

Δεν είναι κάποιο event για το οποίο χρειαζόταν να γίνει ντόρος. Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο κάνουν παιδιά. Δεν έχω το ίδιο άγχος με την πρώτη εγκυμοσύνη. Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο TLIFE και την Γεωργία Τσίντζα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: