Μαρίνα Βερνίκου: «Ο Βίκτωρας δεν πήγε Eurovision λόγω επωνύμου»

Απαντήσεις για την επιλογή του Βίκτωρα Βερνίκου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023 έδωσε η Μαρίνα Βερνίκου.

Μαρίνα Βερνίκου: «Ο Βίκτωρας δεν πήγε Eurovision λόγω επωνύμου»
Advertisement

Η Μαρίνα Βερνίκου, που είναι ξαδέλφη της μητέρας του Βίκτωρα, μίλησε στο Star τονίζοντας πως ο 16χρονος «δεν πήγε στην Eurovision λόγω επωνύμου».

«Μίλησα με την ξαδέλφη μου, την πήρα και της είπα πως είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τον Βίκτωρα. Είναι τεράστια επιτυχία που σε αυτή την ηλικία που έφτασε να εκπροσωπήσει μία ολόκληρη χώρα στη Eurovision.

Advertisement

Όλη αυτή η ιστορία είναι μια τεράστια επιτυχία. Η μητέρα του είναι το ίδιο υπερήφανη για τον γιο της. Έχει όλη τη ζωή μπροστά του και το μέλλον θα είναι όλο και πιο λαμπρό», ανέφερε η Μαρίνα Βερνίκου.

Απαντώντας στα αρνητικά σχόλια της Εύης Δρούτσα για τον ανιψιό της, η Μαρίνα Βερνίκου ανέφερε πως «ο καθένας έχει την άποψή του και καθενός η άποψη είναι σεβαστή.

Απλά θα πω ότι πρέπει να έχεις μία πορεία για να φτάσεις μέχρι τη Eurovision. Δεν μπορεί να φτάσει ο καθένας, επειδή έχει κάποιο επώνυμο.

Ο Βίκτωρας δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του. Είναι κατά την άποψή μου άδικη δήλωση αλλά σεβαστή αν μη τι άλλο».

Advertisement

Σημείωσε ακόμη πως επειδή ο Βίκτωρας ασχολείται με την μουσική και είναι ένα ευαίσθητο παιδί, όπως όλα τα 16χρονα, χρειάζεται λίγο προσοχή στα σχόλια που κάνει ο καθένας. «Είναι σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και τα κακά σχόλια μπορεί να φέρουν άσχημες εξελίξεις.

Ο πατέρας μου μου έλεγα πάντα πως σημασία έχει όχι η γνώμη των πολλών, αλλά των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν εσένα προσωπικά. Άρα την οικογένεια, τους φίλους και δευτερευόντως όλους τους άλλους».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: