Πάολα: Γράφονται τραγικά πράγματα για την ηλικία μου, έχω 4 διαφορετικές ηλικίες

Πάολα: Γράφονται τραγικά πράγματα για την ηλικία μου, έχω 4 διαφορετικές ηλικίες
Advertisement

Στις διαφορετικές ηλικίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την ίδια, αλλά και στην ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Πάολα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε με χιούμορ σε όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ηλικία της.

Advertisement

Παράλληλα, μίλησε για την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision, με τον Victor Vernicos που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, τονίζοντας ότι «θα έπρεπε να είμαστε επιεικείς».

«Είμαι νέος άνθρωπος, αν και υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές. Ποια είναι άραγε η σωστή;», ανέφερε η Πάολα σχολιάζοντας το γεγονός ότι έχει απήχηση σε νεαρό κοινό.

Μιλώντας για τη φετινή συμμετοχή στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision που ανέδειξε ως μεγάλη νικήτρια τη Σουηδία, η Πάολα είπε ότι δεν παρακολουθεί τον μουσικό διαγωνισμό, ωστόσο φέτος έκανε μία εξαίρεση, λόγω του Κωνσταντίνου Ρήγου.

«Δεν παρακολουθώ ποτέ την Eurovision, αλλά λόγω του Κωνσταντίνου Ρήγου που είναι καλός φίλος και συνεργάτης, είδα κάτι. Έχω να πω ότι αδικείται η αποστολή μας με αυτά τα σχόλια που έχω ακούσει.

Advertisement

Είναι πολύ μικρός, οπότε το παιδί δεν έχει εμπειρία. Θα έπρεπε να είμαστε επιεικείς. Στην Eurovision πήγε, δεν έφτασε και στον Θεό», τόνισε αρχικά η Πάολα.

«Δεν είναι έμπειρο το παιδί, μπορεί να είχε πρόβλημα με τις νότες. Και τι έγινε; Εδώ υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά και έχουν κοινό που τους ακολουθεί.

Μας πείραξε το παιδί που είναι 16 χρονών; Λένε ότι δεν υποστήριξε το παιδί ο Ρήγος. Για όνομα του Θεού, δηλαδή τι έπρεπε να έχει; Όλον αυτόν συρφετό; Όλο το τσίρκο που κάνουν εκεί πάνω;», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: