Ρόμπερτ ντε Νίρο ή Αλ Πατσίνο; Πώς ένα απλό ερώτημα στο Twitter προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες

Ρόμπερτ ντε Νίρο ή Αλ Πατσίνο; Πώς ένα απλό ερώτημα στο Twitter προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες
Advertisement

Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ως γνωστόν, δεν έπαιξαν ποτέ μαζί σε σκηνή μέχρι το «Heat» του 1995.

Τώρα όμως οι χρήστες των social media φέρνουν τους δύο θρύλους ξανά αντιμέτωπους, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο.

Advertisement

Το Σάββατο η συγγραφέας Ashley Reese έγινε viral στο Twitter όταν ζήτησε από τους οπαδούς της (ενώ βρισκόταν σε έναν γάμο) να προσδιορίσουν ποιος ήταν πιο ελκυστικός σε νεαρή ηλικία: Ο Αλ Πατσίνο, τώρα 83 ετών, ή ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, τώρα 79 ετών.

«Σε έναν γάμο και έχουμε μια μεγάλη συζήτηση. Παρακαλώ ψηφίστε» έγραψε η Reese στην ανάρτησή της. «Ποιος ήταν πιο σέξι;».

Η ίδια η Reese πάντως φάνηκε να υποστηρίζει την ομάδα του Αλ Πατσίνο, αναρωτώμενη ρητορικά εάν οι υπόλοιποι χρήστες του Twitter είχαν δει την ταινία του «Σκυλίσια Μέρα» του 1975, σε μια επερχόμενη ανάρτηση της δημοσκόπησης. Μία ημέρα μετά, πάντως, η δημοσκόπηση έκλεισε, συγκεντρώνοντας τις ψήφους 277.327 ατόμων.

Advertisement

Τελικά, ποιος από τους δύο διάσημους ηθοποιούς κέρδισε στο ερώτημα ποιος είναι πιο σέξι; Όπως φαίνεται, οι χρήστες του Twitter ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εξασφαλίσουν ότι τόσο ο Αλ Πατσίνο όσο και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο θα έπαιρναν ίσο αριθμό ψήφων μέχρι να κλείσει η δημοσκόπηση.

«Αυτή η ισοπαλία 50/50 είναι απίστευτη» έγραψε η Reese μετά την καταμέτρηση των τελικών ψήφων, ενώ σε μεταγενέστερο post της σχολίασε: «Περισσότεροι άνθρωποι ψήφισαν σε αυτή τη δημοσκόπηση από ό,τι σε ορισμένες τοπικές εκλογές».

Advertisement

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο μπήκαν και οι δύο στην κινηματογραφική βιομηχανία στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Οι δυο τους ήταν διάσημοι συμπρωταγωνιστές στο σίκουελ του 1974 «Ο Νονός, μέρος ΙΙ», αν και δεν μοιράστηκαν χρόνο στην οθόνη, καθώς ο Ντε Νίρο υποδύθηκε μια νεαρή εκδοχή του Βίτο Κορλεόνε σε flashback, ενώ ο Πατσίνο επανέλαβε τον ρόλο του ως Μάικλ Κορλεόνε στη σημερινή ιστορία της ταινίας.

Το δίδυμο επανενώθηκε για να υποδυθεί έναν αστυνομικό (Πατσίνο) και έναν επαγγελματία εγκληματία (Ντε Νίρο) που κυνηγούσαν ο ένας τον άλλον στην ταινία Heat του 1995, η οποία σηματοδότησε την πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στην οθόνη μαζί, περισσότερα από 20 χρόνια μετά το τον «Νονό».

Advertisement

Έκτοτε, ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο -ο τελευταίος από τους οποίους πρόσφατα καλωσόρισε το έβδομο παιδί του- έχουν επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «Righteous Kill» του 2008 και το «The Irishman» του 2019.

«Χαίρομαι που όλοι διασκέδασαν», έγραψε η Reese στο Twitter τη Δευτέρα, ως απάντηση σε μια ανάρτηση του Vulture στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφερόταν χαριτολογώντας στη δημοσκόπηση του Σαββατοκύριακου στο Twitter ως «οι πιο σημαντικές εκλογές της χρονιάς».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: