Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχα ερωτική σκηνή κάτω από τα σκεπάσματα, δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε»

Για την καριέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης, αποκαλύπτοντας ιστορίες από το παρελθόν για τις ερωτικές του σχέσεις.

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχα ερωτική σκηνή κάτω από τα σκεπάσματα, δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε»
Advertisement

Μια ερωτική σκηνή που είχε με συμπρωταγωνίστριά του, η οποία από ένα σημείο και έπειτα έπαψε να είναι γύρισμα και έγινε… αληθινή, περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός και κινηματογραφικό «είδωλο» της δεκαετίας του 1980, Σταμάτης Γαρδέλης.

«Είχα ερωτική σκηνή με συμπρωταγωνίστρια και συνέβη αληθινά τελικά…ο σκηνοθέτης το κατάλαβε και μας άφησε μόνους».

Advertisement

«Υπήρξαν πολλές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου που δεν μάθατε», απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Οι περισσότερες επαφές, πιο στενές και προχωρημένες ήταν με τις παρτενέρ μου. Εκεί γίνονταν κάποιες ακρότητες, που δεν θα συμμετείχα σήμερα σε αυτές κι ούτε θα δεχόμουν τέτοιες καταστάσεις.

Είχα μια σχέση με μία κοπελίτσα, εκείνη την εποχή το ’80, κι είχαμε μία ερωτική σκηνή σε μία ταινία κάτω από τα σκεπάσματα…ήταν πολύ ζωντανή, πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης το κατάλαβε και κάναμε break» ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Συνεχίζοντας την… πικάντικη ιστορία είπε πως ο σκηνοθέτης διέκοψε το γύρισμα και μαζί με όλο το συνεργείο βγήκαν από το δωμάτιο όπου γυρίζονταν η σκηνή.

Advertisement

«Έκλεισε την πόρτα και μας άφησε στο δωμάτιο. Ήταν πραγματική πράξη και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε γιατί είχαμε και σχέση» πρόσθεσε μιλώντας στον Alpha.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, που γράφει ένα δικό του έργο αυτή την περίοδο, ανέφερε ακόμη πως ακόμη και στον καλλιτεχνικό χώρο, όταν θέλεις να απομονωθείς, μπορείς και απομονώνεσαι.

Σε ερώτηση αν έχει κάνει ακρότητες ως ερωτευμένος, απάντησε θετικά. «Έχω πολλά…. έχω κρεμαστεί από τρόλεϊ, σταμάτησα την κυκλοφορία σε μεγάλο, έχω απειλήσει ότι θα πέσω…», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: