Εύη Βατίδου: Με κέρδισε ο νεότερος άντρας – Έβγαλα από το μυαλό μου την ύλη και τα λεφτά

"Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων. Καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί", λέει η Εύη Βατίδου.

Εύη Βατίδου: Με κέρδισε ο νεότερος άντρας – Έβγαλα από το μυαλό μου την ύλη και τα λεφτά
Advertisement

Πριν λίγες ημέρες το μοντέλο και παρουσιάστρια Εύη Βατίδου παρουσίασε τον καινούριο σύντροφό της, τον αρκετά μικρότερό της, Ηλία Κωνσταντίνου.

Η πρώην σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια δηλώνει πολύ ερωτευμένη, παρά τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει στη νέα της σχέση.

Advertisement

Ειδικότερα, η Εύη Βατίδου μίλησε για τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου και το πώς πρωτογνωρίστηκαν.

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη όλα έγιναν μαγικά», αναφέρει η Εύη Βατίδου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, δεν την τρόμαξε η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, μια και πρόκειται για έναν παράγοντα που δεν παίζει κανέναν ρόλο, εφόσον δύο άνθρωποι έχουν χημεία μεταξύ τους.

Advertisement

«Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων. Καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», διευκρίνισε η Εύη Βατίδου.

Για την περίπτωση ενός δεύτερου γάμου, η Εύη Βατίδου, μάλλον, το απέκλεισε ως ενδεχόμενο.»Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση.

Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει, να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».

Advertisement

«Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία» εξήγησε η Εύη Βατίδου για την επιλογή της και το τι έχει αλλάξει στην κοσμοθεωρία της για την ύλη και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Εύη Βατίδου ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία», έγραφε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου στην ανάρτησή της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: