Παραλίγο καταστροφικό τροχαίο για Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ -Τους καταδίωκαν παπαράτσι με μεγάλη ταχύτητα

Advertisement

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη με αυτοκίνητο αφού τους ακολούθησαν παπαράτσι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Το περιστατικό συνέβη αφού η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παραστεί σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

Advertisement

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς του NYPD (New York Police Department)», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Sky News.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι «εξαιρετικά αναστατωμένοι και συγκλονισμένοι» μετά την εμπλοκή τους σε μια «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη από παπαράτσι στη Νέα Υόρκη.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους μαζί με την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, καταδιώχθηκαν τρομακτικά, όπως χαρακτηριστικά γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, από φωτογράφους μετά την έξοδό τους από το θέατρο Ziegfeld – όπου η πρώην ηθοποιός τιμήθηκε από την Γκλόρια Στάινεμ στα βραβεία Women of Vision – στο Μανχάταν το βράδυ της Τρίτης.

Advertisement

Οι τρεις τους έφυγαν από την εκδήλωση με ένα SUV γύρω στις 10 το βράδυ και αμέσως τους ακολούθησαν περίπου 12 παπαράτσι.

Μια πηγή ισχυρίζεται ότι ένας εικονολήπτης χτύπησε ένα αυτοκίνητο, ενώ ένας άλλος παραλίγο να πατήσει έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια της «παρ’ ολίγον μοιραίας» καταδίωξης.

«Ξεκίνησε με 12 παπαράτσι και στη συνέχεια κατέληξε σε τέσσερις που κυνηγούσαν [την Μέγκαν, τον πρίγκιπα Χάρι και την Ντόρια]», αναφέρει άνθρωπος με γνώση του τι συνέβη. «Η ασφάλειά τους προσπάθησε με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τους παπαράτσι».

Advertisement

Αυτό είναι το βίντεο από τη στιγμή που Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι αφήχθησαν στο θέατρο που έγινε η απονομή. Και πάλι το πλήθος των παπαράτσι ήταν τεράστιο:

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: