Βεντέτα πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου στο Ρέθυμνο – Με παρόμοιο τρόπο είχαν σκοτώσει και τα δύο του αδέλφια

Πώς έστησαν την ενέδρα θανάτου και τον εκτέλεσαν με κυνηγετικό όπλο - Ο ίδιος είχε απασχολήσει τις Αρχές για ποινικές υποθέσεις

Βεντέτα πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου στο Ρέθυμνο – Με παρόμοιο τρόπο είχαν σκοτώσει και τα δύο του αδέλφια
Advertisement

Νεκρός εντοπίστηκε 46χρονος κτηνοτρόφος στην Αρχοντική Ρεθύμνου από μέλος της οικογένειάς του το απόγευμα της Παρασκευής (19/5).

Ο 46χρονος που είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες το πρωί, όταν και αποχώρισε από την οικία του, εντοπίστηκε από τη σύζυγο του σε αγροτική τοποθεσία έξω από το χωριό Αρχοντική και συγκεκριμένα εντός του οχήματός του στη θέση του οδηγού.

Advertisement

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άνδρας φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο με άγνωστο το δράστη. Ο άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν πλησίον της περιοχής, όπου βρίσκεται η αγροτική και κτηνοτροφική του περιουσία και όπως όλα δείχνουν έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να φτάσει στην περιοχή όπου εργαζόταν, αλλά ο δράστης του είχε στήσει ενέδρα.

Με τον εντοπισμό του, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ενώ και ο ιατροδικαστής υπηρεσίας έφτασε για τις σχετικές διαδικασίες ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο για τραύμα το οποίο έχει γίνει πριν από πολλές ώρες. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει το neakriti, τα άλλα δύο του αδέρφια είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο.

Advertisement

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 46χρονος φέρεται να ήταν ο τελευταίας μίας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς.

Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους.

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για ποινικές υποθέσεις.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: