Χώνουν τη μύτη τους παντού: Τα πιο περίεργα ζώδια που θέλουν να τα μαθαίνουν όλα

Advertisement

Θέλουν να τα μαθαίνουν όλα! Τίποτα δεν τους ξεφεύγει… Έχουν «μάτια και στην πλάτη» και αν ακούσουν ψιθύρους, τότε το αφτί τους μετατρέπεται σε… κατασκοπευτική μηχανή.

Σίγουρα πάει το μυαλό σε κάποια ζώδια, αλλά ένα από αυτά που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, ίσως και να σε εκπλήξει.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ας ξεκινήσουμε με την έκπληξη και όχι με το σιγουράκι (Δίδυμος). Μπορεί ο Ταύρος γενικά να δείχνει σοβαρός και μετρημένος, είναι όμως να ξέρεις ένας κρυφός κουτσομπόλης.

Και αυτό γιατί του αρέσει να ανακατεύεται σε όλα, είναι γεμάτος καχυποψία και δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Και, ναι, μοιάζει πολύ με τον Σκορπιό σε όλα αυτά. Λογικό είναι, καθώς τα ζώδια αυτά βρίσκονται απέναντι και έχουν κάποια κοινά στοιχεία.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και συνεχίζουμε με το ζώδιο που σου ήρθε σίγουρα πρώτο στο μυαλό. Σαφώς και είναι ο Δίδυμος! Είναι ένα άτομο που τρελαίνεται για κουτσομπολιό. Θέλει να τα ξέρει όλα! Τίποτα δεν του ξεφεύγει.

Μπορεί να μάθει τα πάντα για τους πάντες. Ακόμα και αν μιλάει μαζί σου και λίγο πιο εκεί μιλάνε κάποιοι άλλοι, να ξέρεις ότι σίγουρα έχει στήσει αφτί και στην δική τους συζήτηση και ακούει τι λένε.

Είναι multitasking γενικά και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μπορεί να μιλάει μαζί σου και παράλληλα να ακούει όλες τις λεπτομέρειες στη συζήτηση των άλλων.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τρίτος στην σχετική μας λίστα, ο Σκορπιός και όχι άδικα. Μιλάμε για ένα ζώδιο που θεωρεί το κουτσομπολιό εν μέρει ως… αντικατασκοπευτικό μέσο.

Όσα πιο πολλά ξέρει, τόσο πιο εύκολα μπορεί να προστατευτεί. Σε έχει στο χέρι και μπορεί να χρησιμοποιήσει όσα ξέρει για σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή εναντίον σου.

Ο Σκορπιός -αν και εσύ δεν θα το καταλάβεις- στήνει αφτί σε κάθε συζήτηση. Παρατηρεί και παρακολουθεί τα πάντα…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: