H Ferrari φέρεται να προσφέρει 46 εκατ. ευρώ στον Hamilton!

H Ferrari φέρεται να προσφέρει 46 εκατ. ευρώ στον Hamilton!
Advertisement

Η Daily Mail αναφέρει πως η Ferrari φέρεται να ετοιμάζει μια προσφορά ύψους 40 εκατ. λιρών (46 εκατ. ευρώ) προκειμένου να δελεάσει τον Lewis Hamilton να οδηγήσει για λογαριασμό της το 2024.

Το δημοσίευμα προσθέτει πως οι συνομιλίες προχωρούν στο υψηλότερο επίπεδο στη Ferrari, με τον πρόεδρο της εταιρείας John Elkann να έχει ήδη “στενή επαφή” με τον Hamilton.

Advertisement

Μάλιστα το βρετανικό δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως η Ferrari θέλει ιδανικά ο Hamilton να συνεργαστεί με τον Charles Leclerc , κάτι που σημαίνει αποδέσμευση του Carlos Sainz ένα χρόνο νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του με την Scuderia.

Εναλλακτικά, η Ferrari θα ήταν πρόθυμη να αφήσει να φύγει ο Leclerc και να πάρει την θέση του Hamilton στην Mercedes.

Το συμβόλαιο του Charles Leclerc με την Ferrari ολοκληρώνεται στα τέλη του 2024, ενώ το συμβόλαιο του Hamilton με τη Mercedes λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Advertisement

Ο 38χρονος δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε υπογραφή νέου συμβολαίου με την Mercedes, παρά το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές δηλώνουν επανειλημμένως ότι το νέο συμβόλαιο είναι απλώς μια τυπική διαδικασία.

Στις αρχές του μήνα, ο Hamilton με δηλώσεις του από το Μαϊάμι είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάει στη Ferrari, λέγοντας:

«Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να τελειώσω την καριέρα μου κάπου αλλού. Ξεκίνησα στη McLaren, θα ήθελα να πιστεύω ότι θα είμαι πάντα μέλος της οικογένειας της McLaren, ξεκίνησα εκεί όταν ήμουν 13 χρονών, οπότε σκέφτηκα πώς θα ήταν αν ήμουν στη McLaren μια μέρα.

Advertisement

Σκέφτηκα και έβλεπα τους οδηγούς της Ferrari στις οθόνες στην πίστα και φυσικά αναρωτιέσαι πώς θα ήταν να είσαι στα κόκκινα.

Αλλά μετά πήγα στην ομάδα μου, στη Mercedes, και αυτό είναι το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Δεν έχω υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο, αλλά δουλεύουμε σε αυτό.»

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: