Εφιαλτική νύχτα για την Χριστίνα Κολέτσα: “Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό, όλοι έτρεχαν, δεν κατάλαβα στην αρχή”

Advertisement

Η Χριστίνα Κολέτσα έζησε στιγμές τρόμου στο συγκρότημα κατοικιών που μένει προσωρινά, στη Μελβούρνη, για επαγγελματικούς λόγους.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ανάρτησε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο ενημέρωνε ότι χρειάστηκε να εκκενωθεί το κτίριο κατοικιών όπου διαμένει, αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Advertisement

Σήμερα, Τρίτη, η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και υπογράμμισε «δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό.

Δεν ήταν ακριβώς νύχτα, ήταν πολύ νωρίς το πρωί και ξαφνικά άρχισα να ακούω σειρήνες σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δεν συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ήρθαν εδώ δυο οχήματα της πυροσβεστικής, ανέβηκαν πάνω γύρω στα 7 άτομα, με κάτι σιδερένια εργαλεία, όχι με μάνικες για να ρίξουν νερό. Όλο αυτό κράτησε γύρω στα 30-40 λεπτά και μετά μάς είπαν να ανέβουμε πάνω στα δωμάτιά μας».

Και συμπλήρωσε η τραγουδίστρια «ήμουν πολύ τυχερή, γιατί το jet lag μού έχει κρατήσει πολύ καιρό, οπότε ήμουν ξύπνια. Άρχισα να ακούω αυτή τη σειρήνα και νόμιζα ότι κάτι κάνει το πλυντήριο ή το ψυγείο, δεν κατάλαβα.

Advertisement

Μετά κατάλαβα ότι ακουγόταν από τον διάδρομο, ήταν όλοι με τα εσώρουχα, με τις φόρμες τους. Δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Κατέβηκε ένας υπεύθυνος κάτω που μας είπε να ανέβουμε στα σπίτια μας, αλλά δεν ρώτησα τι είχε γίνει. Ήταν όλος ο κόσμος ανάστατος, ήμασταν πολλοί άνθρωποι, οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω τι έγινε».

Όσον αφορά τη διαμονή της στην Αυστραλία, η Χριστίνα Κολέτσα επεσήμανε «εγώ τρέμω τους σεισμούς και φοβήθηκα μην έχει γίνει κανένας σεισμός και κάτι δεν κατάλαβα.

Στην Μελβούρνη θα κάτσω μέχρι μέσα Ιουνίου, περνάω πάρα πολύ ωραία, νιώθω σαν να έχω μία δεύτερη οικογένεια εδώ. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται, νιώθεις σαν να είσαι στην Ελλάδα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: