Ο Πάνος την έχει ανανεώσει: Ο νέος έρωτας της Κατερίνας Ζαρίφη είναι σεφ και η αλλαγή της για τα μάτια του είναι μεγάλη

Advertisement

Μπορεί στα τηλεοπτικά να υπάρχει μια αβεβαιότητα για την Κατερίνα Ζαρίφη, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τα προσωπικά της.

Στα 46 της χρόνια, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ, η Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται πως ζει έτσι όπως ακριβώς θα ήθελε πάντα.

Advertisement

Κάτι έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο στη ζωή της παρουσιάστριας, ραδιοφωνικής παραγωγού και ηθοποιού και δεν είναι άλλό από τον έρωτα που της έχει χτυπήσει την πόρτα.

Μιλώντας για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της πριν λίγο καιρό, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως ο τελευταίος χρόνος την έχει βρει στο πλευρό του Πάνου, σεφ από τα Γιάννενα.

«Την αγαπούμε την Ήπειρο, τα μαγευτικά Ιωάννινα. Ο καλός μου είναι από τα Γιάννενα, είναι σεφ, είναι καλός στη δουλειά του, είναι από τους ανθρώπους που πρώτα θαύμασα και μετά ερωτεύτηκα. Ο Πάνος έχει αντέξει έναν χρόνο, του σκαλίζουμε μάρμαρο στο Σύνταγμα.

Advertisement

Ανεβοκατεβαίνουμε κι αυτός και εγώ – Παγκράτι – Κολιάτσου το έχουμε κάνει- μέχρι να δούμε αν θα έρθει προς τα κάτω. Θα πήγαινα άνετα στα Γιάννενα, αλλά να μου βρεις να κάνω κάτι, όχι απαραίτητα την παρουσιάστρια, και σε τσιπουράδικο!

Δεν το σκέφτομαι, δεν τον είχα ποτέ ανάγκη τον γάμο. Αν θες να κάνουμε ένα γλεντοκόπι σε Ικαρία σε κανά μπαράκι με τρέλα», είχε πει η Κατερίνα, περιγράφοντας κατόπιν τον καλό της:

«Είναι καλός, κανονικός σε ύψος, πολύ για σπίτι, συνεσταλμένος, ευπροσήγορος με χριστιανικό φλερτ. Τους γονείς του ακόμα δεν τους έχω γνωρίσει, αλλά κοντοζυγώνει».

Advertisement

Όσο για την απόκτηση ενός παιδιού, η Κατερίνα Ζαρίφη δεν έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων αλλά αν προέκυπτε μια εγκυμοσύνη θα ήταν καλοδεχούμενη:

«Δεν το έχω κάνει, είμαι 46, δεν ξέρω καν αν γίνεται τώρα. Το σίγουρο είναι, αυτό που έχω σκεφτεί τώρα, πως αν μου προέκυπτε μια εγκυμοσύνη σίγουρα θα κρατούσα το μωρό, γιατί τώρα ξέρω».

Η πρόσφατη εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη με κολάν έκανε ξεκάθαρη την αλλαγή στο σώμα της.

Advertisement

H ίδια, πάντως, συνεχίζει να αυτο-τρολάρεται για τις δίαιτες και τα κιλά στον λογαριασμό της στο TikTok.

@katerinazarifi_♬ πρωτότυπος ήχος – PERLA TSANTILA

Mιλώντας τις προηγούμενες ημέρες για το στίγμα που ακολουθούσε τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά, η ίδια είχε πει:

«Οι chubby γυναίκες, είχαμε το μόνιμο έχω έναν τύπο που θέλει να βρισκόμαστε μόνο στο σπίτι. Δε με έχει βγάλει για φαΐ, δε με έχει βγάλει στην κοινωνία.

Τα media ποινικοποιούσαν το γούστο και έλεγαν δεν μπορεί να γουστάρεις τη χοντρή, απαγορεύεται. Έχω ακούσει ωραία κοντινά έχει η Ζαρίφη και δεν μπορείτε να κρίνετε μια γυναίκα όμορφη, άμα έχει κιλά».

Advertisement

Όσον αφορά το μέλλον της στην τηλεόραση, η Κατερίνα Ζαρίφη έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει δοκιμαστικό για το 5Χ5 αλλά ακόμα δεν ξέρει τι θα συμβεί του χρόνου:

«Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές ότι έχω κάνει. Νομίζω ότι δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση ή αν έχει βγει δεν την ξέρω εγώ ή αν βγήκε κι έχουν αποφασίσει, δεν είμαι εγώ, δε με έχουν πάρει τηλέφωνο.

Διαβάζω στα site ότι πήγε πολύ καλά. Ούτως ή άλλως είναι ένα concept που αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να είμαι μέλος του. Ο Μάρκος είναι μια σχολή από μόνος του.

Advertisement

Άλλα πράγματα κάνω εγώ κι άλλο ο Μάρκος. Δε με αγχώνει καθόλου. Ο καθένας μπορεί να δώσει την αλήθεια του. Αυτό το κομμάτι της σύγκρισης γενικότερα είναι αστείο πια».

Στη συνέχεια, απάντησε αν έχει δεχτεί πρόταση για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega. «Το διάβασα κι εγώ και πραγματικά ούτε αναπάντητη κι ούτε ταχυδρομικό περιστέρι δεν έχει στείλει το Mega.

Δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση. Αν θα με ενδιέφερε αυτή η ζώνη κι αυτό το είδος εκπομπής που το έχω ξανακάνει, σαφέστατα. Αλλά δε μου έχει γίνει πρόταση», είπε η παρουσιάστρια.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: