Φρίκη στην Κοζάνη: 61χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 86χρονη κατάκοιτη μητέρα του

Φρίκη στην Κοζάνη: 61χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 86χρονη κατάκοιτη μητέρα του
Advertisement

Βασανιστικό θάνατο από τα χέρια του παιδιού της βρήκε η 86χρονη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 61χρονο γιο της, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Κοζάνη κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της ηλικιωμένης

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε τη Τρίτη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης, ως αιτία θανάτου προέκυψε η κάκωση θώρακος, ενώ η δολοφονία τελέστηκε βραδινές ώρες της Κυριακής, με ξημερώματα της Δευτέρας.

Advertisement

Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φέρεται πως είχε σοβαρά θέματα υγείας και ήταν κατάκοιτη, φαίνεται πως δεχόταν για ώρα αλλεπάλληλα χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα από τον 61χρονο, με συνέπεια να υποστεί πολλές κακώσεις, ενώ είχε και σπασμένα πλευρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού, ενώ φέρεται να έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις Αρχές.

Ο 61χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της μητέρας του. Σε βάρος του άνδρα, ο οποίος συζούσε μαζί με τη μητέρα του, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: