«Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου»: Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα κιλά του και το πρόβλημα υγείας

Advertisement

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Έλενα Πολυκάρπου, μίλησε μεταξύ άλλων για τα περιττά κιλά που έχει πάρει, τα τελευταία χρόνια.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «έτσι όπως είμαι πλέον, δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται.

Advertisement

Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή το να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς, χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά. Οι φορές που έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους είναι γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά».

Και πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «συνέχεια μου λένε οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες».

Αναφερόμενος στον γιο του, επεσήμανε «θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει και να πάει όπου θέλει.

Advertisement

Από το να μην είμαι εγώ εδώ, μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα».

Όσον αφορά τον δικό του πατέρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε «προσπαθώ να καταπολεμήσω τις κακές εικόνες που είχα από τον δικό μου πατέρα, ο οποίος έκανε πολλά καλά αλλά και πολλά κακά.

Αν δεν είχα τον φόβο του, θα είχα μπλέξει άσχημα. Κάθε φορά που θέλω να κάνω παρατήρηση στον Αναστάση, παίρνω τηλέφωνο τον ψυχίατρο και κάθε φορά μου λέει κάτι που ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα σκεφτόμουν να κάνω».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: