Γιάννα Νταρίλη: Πώς είναι σήμερα η διάσημη γυμνάστρια των 90’s

Γιάννα Νταρίλη: Πώς είναι σήμερα η διάσημη γυμνάστρια των 90’s
Advertisement

Για τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ, τα χρόνια της στην τηλεόραση τη δεκαετία του ‘90, αλλά και την επιθυμία της να επιστρέψει τηλεοπτικά μίλησε η Γιάννα Νταρίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά από καιρό.

Όπως εξήγησε η εντυπωσιακή γυμνάστρια και παρουσιάστρια, που πλέον ασχολείται μεταξύ άλλων με την εναλλακτική ιατρική, η ζωή της είναι χωρισμένη στα δύο, αφού ζει έξι μήνες στην Ελλάδα και έξι μήνες στη Νέα Υόρκη.

Advertisement

«Δεν έχω φύγει ποτέ από την Ελλάδα. Τη λατρεύω, τη διαφημίζω στο εξωτερικό και είμαι πολύ περήφανη για αυτό», τόνισε η Γιάννα Νταρίλη, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Κάνοντας μια αναδρομή στα χρόνια της στην τηλεόραση, η ίδια αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της.

«Ήμουν στον Κάλαμο, έκανα μπάνιο και γίνονταν γυρίσματα για μια καλοκαιρινή εκπομπή που λεγόταν “Πρωινή Δροσιά”. Ο συγχωρεμένος ο Βασίλης Τσιβιλίκας και η ομάδα του έκαναν γυρίσματα εκεί, και εγώ έκανα jet-ski.

Ξαφνικά τους βλέπω να μου κάνουν νόημα, και ο Βασίλης Τσιβιλίκας μού είπε να πάω στην εκπομπή. Έτσι προέκυψε. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να πάω στην τηλεόραση. Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή, δεν είχα τη φιλοδοξία να βγω στην τηλεόραση», ανέφερε η Γιάννα Νταρίλη.

Advertisement

«Μετά ξεκίνησα τον “Πρωινό Καφέ” με την Πόπη Χατζηδημητρίου, ήταν πολύ ωραίες εποχές, και μετά με την Ελένη Μενεγάκη. Η πανέμορφη, η διάσημη, η μοναδική Ελένη Μενεγάκη.

Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ήταν σαν φως. Στον “Πρωινό Καφέ” περνούσαμε υπέροχα, ήμασταν οικογένεια. Ήμουν 23-24 χρονών και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τη δημοσιότητα», πρόσθεσε η ίδια.

Η Γιάννα Νταρίλη πήρε την απόφαση να σταματήσει να εμφανίζεται στην τηλεόραση το 2005, μετά από ένα ταξίδι στους γονείς της στη Νέα Υόρκη.

Advertisement

«Μου ήρθε μία πρόταση να ασχοληθώ με το κανάλι της ομογένειας της Νέας Υόρκης. Μετά έγινε δικό μας, είμαι και εγώ μέτοχος. Τώρα συνεργαζόμαστε με την ΕΡΤ World, παρουσιάζουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό», εξήγησε.

Η ίδια ανέφερε ότι για κάποιο λόγο η καριέρα πάντα προηγείτο στη ζωή της και δεν έτυχε να κάνει παιδιά. Ωστόσο, μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, και δήλωσε πολύ ευτυχισμένη.

«Όταν κάνεις όνειρα ο Θεός γελάει, για κάποιο λόγο η καριέρα συνέχεια προηγείται και δεν έτυχε να κάνω παιδιά», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας στη συνέχεια ότι είναι μαζί με τον σύζυγό της εδώ και 10 χρόνια, ενώ η ίδια πλέον ασχολείται με την εναλλακτική ιατρική και ειδικεύεται στην εναλλακτική διατροφή.

Advertisement

Τέλος, η Γιάννα Νταρίλη εξομολογήθηκε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Θα ήθελα πολύ πραγματικά, νομίζω ότι θα μου άρεσε να επιστρέψω», είπε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: