Τον τσιμέντωσαν μέσα στο μπαούλο: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 44χρονου ηθοποιού, το μακάβριο εύρημα [βίντεο]

Advertisement

Σοκ προκάλεσε στην Βραζιλία η είδηση ότι ο ηθοποιός, Τζέφερσον Ματσάντο εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε ένα ξύλινο μπαούλο κάτω από τόνους τσιμέντου.

Οι αρχές αναζητούσαν τον 44χρονο ηθοποιό από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του.

Advertisement

Τελικά οι αστυνομικοί εντόπισαν την σορό του δεμένη μέσα σε ένα ξύλινο μπαούλο, το οποίο ήταν τσιμενταρισμένο κάτω βοηθητικό κτίριο στην περιοχή του Κάμπο Γκράντε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι τα στοιχεία που οδήγησαν την αστυνομία στο συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας, το οίκημα ανήκει σε μία γυναίκα, η οποία είπε στις αρχές ότι νοίκιασε το μικρό σπίτι σε έναν άνδρα. Η αστυνομία πλέον θεωρεί ύποπτο για την δολοφονία τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Advertisement

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας υποστήριξαν ότι υπάρχουν στοιχεία πως τον περασμένο μήνα ο ηθοποιός ήταν ζωντανός και τον είδαν να μπαίνει στο σπίτι. Δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε ότι το μπαούλο ανήκε στον ηθοποιό και βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο Τζέφερσον Ματσάντο έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην σαπουνόπερα «Βασιλιάδες». «Ο Τζέφερσον δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και βάναυσα από ζηλόφθονους, κακούς και φυσικά αδίστακτους ανθρώπους», έγραψε στο Instagram η φίλη της οικογένειας του ηθοποιού, Σίντια Χιλσεντέγκερ.

Η οικογένεια του ηθοποιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του από μία κυβερνητική οργάνωση. Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης ειδοποίησαν ότι τα 8 σκυλιά του ηθοποιού είχαν εγκαταλειφθεί στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Advertisement

Η 73χρονη μητέρα του είπε ότι τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο της ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε της είπε πως θα πήγαινε στο Σάο Πάολο προκειμένου να μιλήσει για εργασία και θα έμενε στο σπίτι ενός φίλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: