Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήταν λάθος του Λιάγκα που το έκανε αυτό, ενώ είχαν χωρίσει με την Φαίη Σκορδά»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήταν λάθος του Λιάγκα που το έκανε αυτό, ενώ είχαν χωρίσει με την Φαίη Σκορδά»
Advertisement

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντώνης Πρέκας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στην τηλεοπτική συνύπαρξη που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο πρωινό του ΑΝΤ1 μετά τον χωρισμό τους.

Advertisement

«Ξέρεις τι δεν κατάλαβα ποτέ; Αν τελικά πέρα από την παρουσίαση, την επιμέλεια, την θεματολογία και την ανάλυση των θεμάτων ποιος από τους δύο τα επέλεγε και τα καθόριζε; Η Φαίη κάνει και φέτος ενημέρωση και δεν ήθελε να φύγει τελείως αυτό το κομμάτι.

Καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος χειριζόταν πιο πολύ αυτό το κομμάτι κι ήθελε να έχει περισσότερο έλεγχο; Δεν κάνει ενημέρωση όπως ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν έχει καμία σχέση η προσέγγιση. Είναι κουμπωμένο επάνω της και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνει ο Γιώργος και που έκανε όταν ήταν η Φαίη εκεί.

Εγώ διαφωνώ και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που το προσεγγίζει η Φαίη ειλικρινά. Από αυτό που βλέπω καταλαβαίνω ότι η Φαίη είπε εγώ έτσι το ήθελα να το κάνω κι ενδεχομένως δεν ήθελε ο Γιώργος κι ο ΑΝΤ1.

Advertisement

Ο ΣΚΑΙ της έδωσε τον χώρο να το κάνει με τον τρόπο που η ίδια επιθυμεί και τώρα της βγαίνει. Αυτό προσαρμόζεται και με τις περιόδους κι υπάρχουν περίοδοι που είναι μεγαλύτερη η επικαιρότητα και περίοδοι που είναι πιο χαλαρή. Εξαρτάται από την εποχή.» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Για εμένα η λάθος κίνηση ήταν ότι γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ είχαν χωρίσει. Αυτό προδίδει διαφορετικές απόψεις το λιγότερο. Το να επιστρέψει ο Γιώργος δίπλα της θεωρούσα ότι ήταν μοιραίο ότι μπορεί να μην μακροημερεύσει.

Όταν ένα ζευγάρι φτάνει στον χωρισμό -εκτός αν είσαι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας και έχουν περάσει 20 χρόνια- θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Εδώ βλέπεις ζευγάρια που είναι παντρεμένα, κάνουν αυτήν την δουλειά μαζί και χωρίζουν. Ήταν μία κίνηση που είχε πολύ μεγάλο ρίσκο. Αν η Φαίη πήγαινε πίσω, θα το έπαιρνε πίσω αυτό. Θα σταματούσε» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: