Άγγελος Πυριόχος: Ο Γιώργος Λιάγκας θα γίνει «Τράγκας», όταν με είδαν να πουλάω ποπ κορν με είπαν «κακομοίρη»

Άγγελος Πυριόχος: Ο Γιώργος Λιάγκας θα γίνει «Τράγκας», όταν με είδαν να πουλάω ποπ κορν με είπαν «κακομοίρη»
Advertisement

Ο Άγγελος Πυριόχος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.

Ο ίδιος σχολίασε ορισμένα τηλεοπτικά πρόσωπα, μίλησε για την άβολη τηλεοπτική του στιγμή με τον Γιώργο Γεωργίου, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Πάνου Χατζηκουτσέλη.

Advertisement

«Η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ πρέπει να βρει τον εαυτό της, τής ήρθε απότομα η αλλαγή. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πολύ όμορφη γυναίκα, μίλαγε πολύ καλά ελληνικά, άλλα δεν ήταν αυτό το ζητούμενο.

Ο Γιώργος Λιάγκας θα γίνει «Τράγκας» στο τέλος, ξέρει να πουλάει και να αγοράζει… Γελάω πολύ με τον Μικρούτσικο θεωρεί ότι είναι πιο καινούριος από την καινούργιου, τον αγαπώ», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

«Δεν με ενόχλησε ποτέ ο όρος «πανελίστας», έπαιρνα πολύ καλά λεφτά και ήταν ξεκούραστα. Όταν ήμουν στο πάνελ έλεγα στην Ζήνα Κουτσελίνη να με φωνάζει όταν είναι να μιλήσω, γιατί μπορεί να κοιμάμαι. Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν το πιο τρυφερό και συγχρόνως το πιο σκληρό άτομο», συμπλήρωσε.

Advertisement

«Τώρα που πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου στεναχωρήθηκα, βγήκε πολύ κάκια από τον κόσμο. Δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του φίλου μου, Πάνου Χατζηκουτσέλη, ούτε του πάτερα μου», συνέχισε αναφερόμενος σε απώλειες που του στοίχισαν.

«Στην Ζάκυνθο δούλευα ταμείο σε σινεμά και έδινα ποπ κορν. Όταν με είδαν να πουλάω ποπ κορν με είπαν «κακομοίρη». Το θεατρικό έργο που έχω γράψει θα παιχτεί στο θέατρο «Από κοινού», υπογράμμισε κλείνοντας ο Άγγελος Πυριόχος.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: