Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ALPHA για τον βασικό ύποπτο στη δολοφονία της νεαρής Αναστάζια Ρουμπίνσκα, καθώς ο Πέτρος Καρσιώτης μιλώντας στο δελτίο αποκάλυψε ότι ο Μπαγκλαντεσιανός, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, έσβησε όλα του τα δεδομένα από το κινητό του.
Ο 32χρονος βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης έχει σβήσει τα πάντα από το κινητό τηλέφωνο του και αυτό το διαπίστωσαν αστυνομικοί όταν προσήγαγαν τον 32χρονο και πήραν το κινητό τηλέφωνο του για να ερευνηθεί.
Διαπίστωσαν ότι έχει σβήσει όλα τα δεδομένα, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.
Το στοιχείο αυτό μοιάζει ενοχοποιητικό καθώς φαίνεται να υπήρξε μία προσπάθεια συγκάλυψης από τον ή τους δολοφόνους της 27χρονης αφού ήταν σχεδόν σίγουρο ότι τα κινητά τους θα έμπαιναν στο μικροσκόπιο και θα αποκάλυπταν πολλά για τις κινήσεις τους το μοιραίο βράδυ.
Επίσης στην περιοχή που εξαφανίστηκε η Πολωνή τουριστική υπάλληλος δεν υπάρχουν πολλές κεραίες κινητής τηλεφωνίας, γι’ αυτό προσπαθούν να βρουν τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων που μπορούν να δείξουν τις κινήσεις τόσο του 32χρονου όσο και της 27χρονης.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μετά τη σύλληψή του ο 32χρονος είχε πει στις Αρχές:
«Η Αναστάζια κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί. Μου ζήτησε να πάει τουαλέτα στο σπίτι μου και φύγαμε με τη μηχανή μου. Στο σπίτι μου, βρισκόταν και ο συγκάτοικός μου από το Πακιστάν. Παραμείναμε εκεί για αρκετή ώρα πίνοντας μπύρες και καπνίζοντας», υποστήριξε στην κατάθεσή του ο 32χρονος.
«Ύστερα, φύγαμε και πάλι με τη μηχανή μου. Την άφησα 100 με 200 μέτρα από την ταβέρνα του […]. Εκεί είχε κανονίσει να πάει ο σύντροφός της να την παραλάβει. Την άφησα, έφυγα και μετά δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να είπε ο Μπαγκλαντεσιανός, σύμφωνα με το Mega.