«Την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες!»: Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Αγγελόπουλο – Ο τραγουδιστής που τον κατηγορεί δημόσια

«Την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες!»: Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Αγγελόπουλο – Ο τραγουδιστής που τον κατηγορεί δημόσια
Advertisement

Με ένα νέο τραγούδι  που θα συζητηθεί επανήλθε τις προηγούμενες μέρες ο Dr. Pips, ή κατά κόσμον Σπύρος Γουρδούπης  που συμμετείχε στο Survivor το 2019.

Ο τραγουδιστής καταφέρεται ανοιχτά εναντίον τρίτου προσώπου, όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο μπήκε ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Advertisement

Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως οι στίχοι του τραγουδιού, έχουν ως αποδέκτη τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Χαρακτηριστικά οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν: 

«Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω.

Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι».

Advertisement

Επίσης, ο Σπύρος Γουρδούπης έκανε και σχετική ανάρτηση, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται σε συγκεκριμένο όνομα.

Δείτε τι σχολίασε:

«Όταν είσαι αναγνωρισμένος διδάκτωρ από τρία Πανεπιστήμια, ζεις χρόνια εκτός Ελλάδος στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο του κόσμου κάνοντας έρευνα στην ανακάλυψη φαρμάκων και κάποιοι Έλληνες σε κατηγορούν ότι κάνεις μουσική/τέχνη για να γίνεις διάσημος στην Ελλάδα που δε μένεις καν εκεί.

Είναι ανησυχητικώς ενδεικτικό, ότι κάποια “πρότυπα” που έχουν οι νέοι, τους έπεισαν, ότι είναι φυσιολογικό όλοι να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της εικόνας τους και της λαοφιλίας τους.

Advertisement

Ουαί και αλίμονο, πόσο άσχημοι είμαστε αν η εικόνα μας και το πόσο αρέσουμε έγινε ιδανικό, αγαθό και προτεραιότητα;

Υπάρχουν και άνθρωποι που αποδίδουν στην τέχνη τον πραγματικό, αναφαίρετο, δημοκρατικό σκοπό της, δίχως κίνητρα, δίχως ανάγκη για δημοσιότητα, δίχως τυχοδιωκτικές αφορμήσεις: ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ».

 

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: