Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είπε ποίημα στην γιορτή του σχολείου: «Ήταν χαρούμενος γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται»

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είπε ποίημα στην γιορτή του σχολείου: «Ήταν χαρούμενος γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται»
Advertisement

O μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια της υγείας του, καθώς χρειάστηκε την βοήθεια όλων για να υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο εξωτερικό.

Πλέον το παιδί είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα, όπως αναφέρουν συχνά οι γονείς του σε αναρτήσεις στην σελίδα του μικρού στο Facebook, περπατάει με την βοήθεια του «οχήματός» του, όπως το αποκαλεί.

Advertisement

Σε μια νεότερη ανάρτηση οι γονείς του αναφέρουν πως ο μικρός είπε και ποίημα στο σχολείο και ένιωσε πολύ χαρούμενος μαζί με τα άλλα παιδιά.

Η ανάρτηση:

«Φέτος ο Παναγιώτης φοίτησε με κατ’ οίκον διδασκαλία και είχε την τύχη να τον αναλάβει μια υπέροχη νηπιαγωγός. Η κα Μαρία μας, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά τον συμπεριέλαβε στην τάξη και ας μην ήταν παρών στη σχολική αίθουσα.

Προετοίμαζε το κλίμα με αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να τον αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισαν και ο ίδιος έλαβε πολλή αγάπη και ευτυχία. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στη νηπιαγωγό μας κα Μαρία και στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κα Σοφία.

Advertisement

Η φωτογραφία είναι από τη καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, όπου ο μικρός μας είπε το ποίημα του με πολλή χαρά γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται.

Η συμπερίληψη και το αίσθημα του ανήκειν είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική υγεία όλων των παιδιών. Ανυπομονούμε για την καινούρια χρονιά που θα βρει επιτέλους τον Παναγιώτη μας στη σχολική αίθουσα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: