Μαίρη Συνατσάκη: Λένε «έχει γίνει μάνα αυτή και άλλες πασχίζουν»- Νέα πίστα χολής, που πονάει

Μαίρη Συνατσάκη: Λένε «έχει γίνει μάνα αυτή και άλλες πασχίζουν»- Νέα πίστα χολής, που πονάει
Advertisement

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε ότι «πονάνε» κάποια σχόλια που βλέπει στα social media, από άτομα που αντιδρούν σε δημόσιες τοποθετήσεις της σχετικά με τη μητρότητα.

«Κανένας δεν ξέρει τι έχω περάσει για να γίνω μάνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι δεν καταλαβαίνει «πού χωράει» αυτό το μίσος.

Advertisement

«Όταν εκφράζω μια άποψη, όπως ότι θα αφήσω το παιδί μου να επιλέξει το κοινωνικό του φύλο, ακούω σχόλια που λένε ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή και κρίμα το καημένο το παιδί. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω», είπε η επιχειρηματίας και influencer.

«Γιατί κανένας δεν ξέρει και εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή η δική μου πρόθεση είναι αγάπης και μόνο, δεν μπορώ να καταλάβω καν που χωράει το μίσος αυτό», συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σχολίασε παράλογες τις αντιδράσεις που υπήρξαν επειδή η Ιωάννα Τούνη θήλασε δημοσίως τον γιο της. «Είναι μια τρέλα», συμπλήρωσε.

Advertisement

Τέλος, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά σχέδιά της, δηλώνοντας ότι έχει κάνει συζήτηση για το Shopping Star.

«Είμαι μία από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν δει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Για να έφτασα μέχρι εκεί και να έκανα το δοκιμαστικό, σίγουρα είναι κάτι που μου αρέσει», συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: