Τι τρέχει με τη Μαντόνα -Παραμένει «αδύναμη και κουρασμένη», δεν αναρρώνει όσο γρήγορα θα ήθελαν οι γιατροί

Τι τρέχει με τη Μαντόνα -Παραμένει «αδύναμη και κουρασμένη», δεν αναρρώνει όσο γρήγορα θα ήθελαν οι γιατροί
Advertisement

«Αδύναμη και πολύ κουρασμένη» παραμένει η Μαντόνα, η οποία αναρρώνει από μια βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε νοσηλεία την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο TMZ, η 64χρονη σούπερ σταρ είναι ως επί το πλείστον κλινήρης, καθώς παραμένει «αδύναμη και πολύ κουρασμένη» μετά τη δοκιμασία, η οποία την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Advertisement

Πηγές μάλιστα με άμεση γνώση δήλωσαν στο TMZ: «Η ανάρρωση της Μαντόνα δεν πηγαίνει τόσο γρήγορα όσο περίμενε. Εξακολουθεί να είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη, περνώντας σημαντικό χρόνο στο κρεβάτι».

Το πρόβλημα αυτό υγείας της Μαντόνα, οδήγησε στην αναβολή της επικείμενης περιοδείας της με τίτλο «The Celebration Tour», η οποία ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά.

Την περασμένη εβδομάδα, ο μάνατζέρ της, Γκάι Οζιάρι, δήλωσε πως «αυτή τη στιγμή θα πρέπει να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία».

Όπως έγινε γνωστό, η Μαντόνα ήταν με πυρετό εδώ και ένα μήνα, αλλά προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό από τους συνεργάτες της, με την ελπίδα να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιοδεία της.

Advertisement

Ωστόσο, εισήχθη στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο με βακτηριακή λοίμωξη και στη συνέχεια στη ΜΕΘ, με τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο να ανησυχούν και τον μάνατζέρ της να ανακοινώνει την αναβολή της παγκόσμιας περιοδείας της.

Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της ήταν τόσο σοβαρή, που κάποια στιγμή οι μάνατζέρ της φέρεται να συζήτησαν και το ενδεχόμενο του θανάτου της.

Σύμφωνα με το Page Six, αιτία της κατάρρευσής της, φέρεται να ήταν το αυστηρό πρόγραμμα της, καθώς, σύμφωνα με πηγές, φέρεται να έκανε «έντονες πρόβες» για εβδομάδες, οι οποίες έφταναν μέχρι και τις 12 ώρες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: