Καινούργιου στο προξενιό του Ψινάκη: «Άσε τα καράβια, την… πατήσαμε, πάμε σε άλλον»

Καινούργιου στο προξενιό του Ψινάκη: «Άσε τα καράβια, την… πατήσαμε, πάμε σε άλλον»
Advertisement

Εκπλήξεις έκρυβε η τελευταία εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον Ηλία Ψινάκη να εισβάλλει στο πλατό.

Η κουβέντα του με την Κατερίνα Καινούργιου μοιραία πήγε στα προσωπικά της, με τις χιουμοριστικές ατάκες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Advertisement

Η παρουσιάστρια του Alpha, απαντώντας σε πρόταση του Ηλία Ψινάκη να της γνωρίσει έναν πλοιοκτήτη φίλο του, αναφέρθηκε με δόση χιούμορ σε προηγούμενη σχέση της.

«Δεν είμαι ευχαριστημένη με τα προσωπικά μου, όλη η Ελλάδα το ξέρει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, σε ερώτηση του Ηλία Ψινάκη.

«Εσύ νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση να βρεις ένα γκομενάκι της προκοπής; Το έχεις πάρει πρέφα ότι είναι αδύνατον; Μια γυναίκα που κάνει καριέρα και απασχολείται από τα ξημερώματα μέχρι το βράδυ με αυτό…», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Advertisement

«Εγώ νομίζω ότι συνδυάζονται αυτά τα δύο. Άρα θέλεις να μου πεις ότι θα μείνω για πάντα μπακούρι; Εγώ δεν θέλω έναν άνθρωπο «τσαντάκι», θέλω έναν να τον θαυμάζω, να κάνουμε πράγματα μαζί.

Κι αν κάνουμε παιδιά, θα τα αναλάβω όλα εγώ. Η Σταματίνα δεν έχει παιδιά και κάνει επιτυχία; Η Φαίη, η Μενεγάκη. Μου λες ότι δεν θα βρω ποτέ άντρα. Γνώρισέ μου εσύ ένα καλό παιδί», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ σκέφτηκα έναν γαμπρό… έχω δύο. Αλλά δεν είναι πολύ «τσαντάκια». Ο ένας είναι 35 χρονών με πάρα πολλά λεφτά και πάρα πολύ όμορφος. Αυτός έχει καράβια», της είπε στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης.

Advertisement

«Άσε τα καράβια, την… πατήσαμε, πάμε σε άλλον», απάντησε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου, προκαλώντας το γέλιο στο πάνελ της εκπομπής της.

«Όπου βλέπω καράβι τρέχω, δεν μπαίνω ούτε στο πλοίο της γραμμής. Θα μου πεις εμένα ότι δεν ξέρω να… σέρνω καράβι;», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: