Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη, 11 Ιουλίου άλλο ένα Survivor, και οι τέσσερις φιναλίστ θα πάνε στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τον μεγάλο τελικό.
Τα χρήματα που εισέπραξαν οι 4 του τελικού, αποχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο προκαλούν ζάλη, ενώ ένας από τους φιναλίστ θα λάβει και το χρηματικό έπαθλο του τελικού.
Συγκεκριμένα, οι τέσσερις του τελικού, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα πάρουν τα περισσότερα χρήματα, αφού έμειναν στο παιχνίδι 27 εβδομάδες.
Και οι τέσσερις παίκτες έπαιρναν 5 χιλιάδες την εβδομάδα, άρα θα λάβουν το ποσό των 135.000 ευρώ, αλλά ο νικητής του ριάλιτι θα πάρει και το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.
Παρουσιαστής και συντονιστής της βραδιάς θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ φέτος στο κοινό δε θα βρεθούν μόνο οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Καραϊβική αυτή τη σεζόν για το παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και μέλη της οικογένειάς τους. Στόχος του καναλιού είναι να δημιουργήσει μια μικρή γιορτή στον μεγάλο τελικό.