Άνδρας βασάνιζε και σκότωνε επανειλημμένα γάτες: Μερικές από αυτές τις έβαζε στο φούρνο μικροκυμάτων

Άνδρας βασάνιζε και σκότωνε επανειλημμένα γάτες: Μερικές από αυτές τις έβαζε στο φούρνο μικροκυμάτων
Advertisement

Μια σοκαριστική υπόθεση προέκυψε στο Wicker Park, στο Σικάγο, καθώς ένας άνδρας κατηγορείται ότι βασάνισε και σκότωσε τουλάχιστον έξι γατάκια από τον Μάιο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έψαχνε στις αγγελίες του Craigslist για να αγοράσει γατάκια αντικατάστασης μετά από κάθε βάναυση πράξη, με σκοπό να εξαπατήσει τη μητέρα του και να αποφύγει τις υποψίες.

Advertisement

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την εγγύηση του κατηγορούμενου, Thomas Martel, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ότι απολάμβανε να σκοτώνει γάτες από τότε που ήταν οκτώ ετών.

Οι ισχυρισμοί, που περιλαμβάνουν πνιγμούς και πιθανούς θανάτους σε μικροκύματα, έχουν προκαλέσει οργή και ανησυχία στην κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την εγγύηση, η βοηθός εισαγγελέα της κομητείας παρουσίασε τρομακτικές λεπτομέρειες για τα φερόμενα εγκλήματα που διέπραξε ο Thomas Martel. Η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ορισμένα γατάκια πνίγηκαν, ενώ άλλα μπορεί να σκοτώθηκαν σε φούρνο μικροκυμάτων.

Advertisement

Τόνισε ένα ενοχλητικό μοτίβο στις πράξεις του Martel, αφού σκότωνε ένα γατάκι, αναζητούσε αμέσως αντικαταστάτη για να συνεχίσει τον φρικτό κύκλο του. Αυτό συνεχίστηκε αμείωτα για μια παρατεταμένη περίοδο, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές αθώες ζωές.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα των κατηγοριών, η δικαστής Kelly McCarthy προήδρευσε της ακροαματικής διαδικασίας για την καταβολή εγγύησης.

Αφού άκουσε τον απολογισμό της κατηγορούσας αρχής, εξέφρασε το σοκ και τον αποτροπιασμό της για το συνεχές μοτίβο θανάτωσης.

Η δικαστής διέταξε τον Thomas Martel να καταβάλει εγγύηση ύψους 7.500 δολαρίων και να τεθεί υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση κατά την απελευθέρωσή του.

Advertisement

Η φίλη του Martel έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη της φερόμενης κακοποίησης. Οι υποψίες της γεννήθηκαν όταν ένας γνωστός της έστειλε ένα βίντεο με τον Martel να πετάει μια μαξιλαροθήκη στη λίμνη Μίσιγκαν, ισχυριζόμενος ότι περιείχε ένα νέο γατάκι με το όνομα Shelly.

Παρόλο που δεν απαγγέλθηκαν ποινικές κατηγορίες σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό, αποτέλεσε κομβική στιγμή για τη φίλη, οδηγώντας την τελικά να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: