Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η νέα Barbie, μια πανέμορφη γυναίκα και μια σταρ του Χόλιγουντ με αέρα που δύσκολα είναι ανταγωνίσιμος.
Κι όμως η Ντούα Λίπα βρήκε τρόπο να την επισκιάσει στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας.
Εχοντας κάνει ένα ατελείωτο σερί ροζ εμφανίσεων, με λουκ που παρέπεμπαν σε διάσημα ρούχα της Barbie, η Μάργκοτ Ρόμπι περπάτησε την Κυριακή στο ροζ χαλί χαλί της πρεμιέρας της φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με παγιέτες, επίσης φουστάνι της διάσημης κούκλας, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Πιο όμορφη από ποτέ, πιο στιλάτη από ποτέ, πιο εντυπωσιακή από ποτέ.
Και όμως, η Ντούα Λίπα που έχει γράψει και ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια της ταινίας και κάνει και μια εμφάνιση ως γοργόνα Barbie κατάφερε να επισκιάσει την Μάργκοτ Ρόμπι!
Πώς το έκανε; Με ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό λουκ, καθώς εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή με ύφος και στιλ που ταιριάζει σε μια σούπερ ποπ σταρ του βεληνεκούς της.
Ετσι μετά τη Σίφνο η Ντούα Λίπα ταξίδεψε ως το Λος Αντζελες για να δώσει το παρόν την περασμένη Κυριακή στην πρεμιέρα της Barbie φορώντας ένα διάφανο διχτυωτό φόρεμα σε ασημί χρώμα φορώνας από μέσα μόνο το εσώρουχό της και αφήνοντας το κορμί της σε κοινή θέα…
Πόζαρε φυσικά με χάρη στο ροζ χαλί της Barbie κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο…


Την ίδια ώρα η Μάργκοτ Ρόμπι με τη μαύρη εντυπωσιακή της τουαλέτα άφηνε τους πάντες έκθαμβους με την ομορφιά της ωστόσο… η Ντούα Λίπα έκλεψε τα βλέμματα.

Η Ντούα Λίπα έγραψε το soundtrack της Barbie, το κομμάτι, Dance The Night, που είναι το lead single του soundtrack και κυκλοφόρησε επίσημα λίγους μήνες νωρίτερα, στις 25 Μαΐου.
Στο άλμπουμ θα συμμετέχουν και άλλοι μουσικοί καλλιτέχνες, όπως οι Ava Max, Ice Spice, Lizzo, Nicki Minaj, Billie Eilish. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος υποδύεται τον Κεν στην ταινία, συμμετέχει επίσης στο soundtrack με ένα τραγούδι που ονομάζεται, I’m Just Ken.
Στην ταινία Barbie δεν πρωταγωνιστούν μόνο οι Μάργκοτ Ρόμπι, Ράιαν Γκόσλινγκ και Ντούα Λίπα, αλλά και οι America Ferrera, Will Ferrell, Issa Rae, Hari Nef και Simu Liu.
Στην ταινία απεικονίζονται διάφορες εκδοχές τόσο της κούκλας Barbie όσο και της κούκλας Ken, ενώ η ηθοποιός Ελεν Μίρεν θα αφηγείται την ταινία.
Η υπόθεση της ταινίας, η οποία έχει προϋπολογισμό 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ακολουθεί την Barbie και τον Ken καθώς ταξιδεύουν στον πραγματικό κόσμο προκειμένου να βρουν το πραγματικό νόημα της ευτυχίας.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πέρυσι το 2022 στα στούντιο της Warner Bros. στην Αγγλία, ενώ ορισμένα εξωτερικά πλάνα γυρίστηκαν κυρίως σε εξωτερικούς χώρους στο Λος Άντζελες, όπως στη διάσημη Venice beach.
Η Barbie θα βγει επίσημα στους κινηματογράφους αργότερα αυτόν τον μήνα, στις 21 Ιουλίου, την ίδια μέρα που θα κυκλοφορήσει και το ιστορικό επικό δράμα του Κρίστοφερ Νόλαν, Oppenheimer.