Το μυστήριο με την εγκαταλελειμμένη κάμπριο Rolls-Royce -Σε ποιον τραγουδιστή ανήκει [βίντεο]

Το μυστήριο με την εγκαταλελειμμένη κάμπριο Rolls-Royce -Σε ποιον τραγουδιστή ανήκει [βίντεο]
Advertisement

Η εικόνα ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου σε ένα parking δεν σπανίζει.

Στην περίπτωση βέβαια που πρόκειται για μια «άθικτη» Rolls-Royce Corniche II Convertible τα πράγματα φυσικά αλλάζουν και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

Advertisement

Έτσι, λοιπόν, η λευκή Rolls-Royce Corniche II Convertible η οποία εντοπίστηκε σε parking της Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Αντιθέτως, η παρουσία της εκεί πυροδότησε έναν κύκλο ερευνών σχετικά με το πώς το πολυτελές τετράτροχο κατέληξε εκεί και ποιος θα μπορούσε να είναι ο ιδιοκτήτης του.

Με δεδομένο ότι η λευκή Rolls-Royce Corniche II Convertible διατηρούσε τους αριθμούς κυκλοφορίας στις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος της, η διαδικασία της έρευνας μάλλον απλοποιήθηκε.

Advertisement

Βέβαια την απάντηση την έδωσε το ίδιο το αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα δεν ήταν ασφαλισμένο, με αποτέλεσμα όσοι το προσέγγισαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό του και ειδικότερα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Εκεί βρίσκονταν κάποια από τα έγγραφα του αυτοκινήτου, τα οποία αποκάλυψαν τον ιδιοκτήτη του. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Julio Iglesias.

Η πληροφορία αυτή δεν άργησε να αξιοποιηθεί από τους χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες με τον Julio Iglesias στο αριστερό κάθισμα της λευκής Rolls-Royce Corniche II Convertible.

Advertisement

Γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου του 1943, ο Julio Iglesias οδεύει προς το 80ο έτος της ηλικίας του και είναι απολύτως φυσικό να έχει εγκαταλείψει το χόμπι της οδήγησης και μάλιστα ενός αυτοκινήτου με υψηλές απαιτήσεις, λόγω του μεγέθους και των προδιαγραφών του.

Για του λόγου το αληθές, η Rolls-Royce Corniche II Convertible εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα 6,75 λίτρων.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει στη συλλογή του ο Ισπανός καλλιτέχνης. Στο γκαράζ του Julio Iglesias φιλοξενούνται -μεταξύ άλλων- δύο Mercedes-Benz SL, ωστόσο, κατά δήλωση του ίδιου το αγαπημένο του είναι ένα μπλε SEAT 1430.

@cochestopmadrid Rolls royce de Julio Iglesias #coches #cochesmadrid #rollsroyce #carspotting ♬ Autobahn – SCH

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: