«Οι περισσότεροι ομοφοβικοί είναι gay!»: Σάλος με τον Θέμη Κανέλλο και τον αρχισυντάκτη του ekklisiaonline στον αέρα του OPEN

«Οι περισσότεροι ομοφοβικοί είναι gay!»: Σάλος με τον Θέμη Κανέλλο και τον αρχισυντάκτη του ekklisiaonline στον αέρα του OPEN
Advertisement

Σε καβγά και ανταλλαγή επιθετικών εκφράσεων κατέληξε η συνύπαρξη στο πάνελ του OPEN, του Θέμη Κανέλλου και του αρχισυντάκτη του ekklisiaonline.gr, Ανδρέα Καραγιάννη, για να συζητήσουν τις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια που έφερε η διαφήμιση εταιρείας καλλυντικών η οποία χρησιμοποίησε άντρα influencer για να διαφημίσει τα καλλυντικά της.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι YES» ο Ανδρέας Καραγιάννης υποστήριξε αρχικά πως δημιουργούνται αρνητικά πρότυπα για την κοινωνία μέσα από αυτές τις διαφημίσεις, ότι δημιουργούνται επίτηδες για να προκαλέσουν και οι εικόνες αυτές ενός μουσάτου άντρα να φοράει κραγιόν δε γίνεται να υπάρχουν.

Advertisement

Σύντομα στην κουβέντα μπήκε και ο γνωστός youtuber και πρώην παίκτης του Big Brother, Θέμης Κανέλλος, ο οποίος ξεκίνησε την κουβέντα λέγοντας:

«Καλησπέρα σας, εγώ δεν ήξερα ότι θα είναι αυτός ο κύριος εδώ πέρα, πρώτη φορά τον βλέπω παρ’ όλα αυτά, Αντρέας Καραγιάννης σωστά; Καλύτερο θα ήταν να μην λέμε τέτοια πράγματα ειδικά το 2023, πέρα από αυτό, όμως, ποιον άνθρωπο να βάλουμε πρότυπο;

Μήπως τον ιερέα στη Ρόδο που έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε τουρίστα; Ποιον να βάλουμε; Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά που ακούγονται. Καλό είναι να κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά να μιλάμε», με τον Ανδρέα Καραγιάννη να του απαντά:

«Είστε προσβλητικός και αφοριστικός! Το έργο που κάνουν οι ιερείς δεν το κάνει κανένας άλλος κύριε μου! Η εκκλησία είναι μια ανοιχτή κοινωνία! Κανένα μίσος, μήνυμα εξέλιξης και προόδου είναι με σεβασμό και αξιοπρέπεια».

Advertisement

Η συζήτηση εκτραχύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν συνέχισε την τοποθέτησή του ο youtuber λέγοντας: «Η κάθε εταιρία προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να προωθήσει τα προϊόντας της.

Τώρα αν αυτό ενοχλεί κάποιους ανθρώπους αυτό σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει μέσα τους. Το παιδί δεν ενόχλησε κανέναν. Έβαλε το κραγιόν, προώθησε το προϊόν, πήρε τα λεφτά και τέλος. Μελέτες δείχνουν ότι οι περισσότεροι ομοφοβικοί είναι gay!».

Λίγο αργότερα πρόσθεσε ότι όσοι ενοχλούνται και φωνάζουν είναι άνθρωποι χωρίς προσωπική ζωή, με προβλήματα στην οικογένειά τους, με άλλα θέματα εσωτερικά που πρέπει να λύσουν και βρίσκουν αφορμή να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: