Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο: Αυτοί είναι οι λόγοι που χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου

Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο: Αυτοί είναι οι λόγοι που χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου
Advertisement

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τον χωρισμό του σε μια κοινή δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα PageSix, στην οποία αναφέρει: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε.

Advertisement

Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Αν και δεν έχουν ακόμη μοιραστεί τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους είπε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται: «Η Σοφία και ο Τζο έχουν απομακρυνθεί εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα της Daily Mail, έρχεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στις αιτίες του διαζυγίου, μετά από αποκαλύψεις που έγιναν από άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πηγές, Βεργκάρα και Μανγκανιέλο απομακρύνθηκαν σταδιακά λόγω των αντίθετων συμπεριφορών τους.

Ο Μανγκανιέλο περιγράφεται ως ένα άτομο που αγαπά τη διασκέδαση και του αρέσουν δραστηριότητες όπως το να παίζει Dungeons & Dragons, να παρακολουθεί συναυλίες, να «λιώνει» σε βιντεοπαιχνίδια και να βλέπει NFL και ταινίες με υπερήρωες.

Από την άλλη πλευρά, όπως επισημαίνουν οι πηγές, η Βεργκάρα εστιάζει περισσότερο στις πιο ωραίες πτυχές της ζωής, όπως τα πολυτελή ταξίδια, τα δείπνα και τα προνόμια του να είσαι διάσημος.

Έχοντας επαινεθεί για την ομορφιά της σε όλη της τη ζωή, ανέπτυξε ένα μεγάλο επίπεδο αυτοπεποίθησης.

Advertisement

Άτομο που γνωρίζει και τους δύο, πρόσθεσε στην Daily Mail πως η Βεργκάρα εκνευρίζεται για ασήμαντα θέματα, ενώ ο Μανγκανιέλο να αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν και είναι πιο χαλαρός

Οι διαφορές αυτές βγήκαν σταδιακά στην επιφάνεια και άρχισαν να τους εκνευρίζουν, καθώς έδιναν προτεραιότητα στη δουλειά αντί να περνούν χρόνο μαζί.

Μικρά περιστατικά πυροδοτούσαν διαφωνίες και οι διαφορετικές οπτικές τους για τη ζωή επιβάρυναν τη σχέση τους, οδηγώντας σε ένα σημείο όπου δεν επιθυμούσαν πλέον να βρίσκονται ο ένας στην παρέα του άλλου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: