Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με εγγύηση 50.000 ευρώ η πρώην σύζυγος του Γιώργου Τράγκα

Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με εγγύηση 50.000 ευρώ η πρώην σύζυγος του Γιώργου Τράγκα
Advertisement

Ελεύθερη αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της τρίτης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου Εισαγγελέα, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, με μοναδικό περιοριστικό όρο την καταβολή εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ.

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά κατηγορείται για δύο κακουργήματα που σχετίζονται με απόκρυψη στα «πόθεν έσχες» της περιουσιακών στοιχείων άνω των 300.000 ευρώ.

Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας το χρονικό διάστημα κατά το οποίο φέρεται ότι τελέστηκαν τα συγκεκριμένα αδικήματα είναι από το 2012 έως και το 2021.

Ακόμη, νέες πληροφορίες για το ζήτημα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα αναφέρουν πως ο γιος του Γιάννης έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της συζύγου του δημοσιογράφου, Μαρίας Καρρά, σχετικά και με τα ακίνητα στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το protothema.gr στα τέλη Ιουνίου ο Γιάννης Τράγκας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές φάκελο με στοιχεία που συγκέντρωσαν οι δικηγόροι στις ΗΠΑ για τα ακίνητα του εκλιπόντος στην Αμερική και τις κινήσεις της Μαρίας Καρρά.

Advertisement

Επίσης στον ίδιο φάκελο εμπεριέχεται και μια λίστα εξόδων με τα οποία φέρεται να έχει επιβαρύνει την κληρονομιά η τελευταία σύζυγος του πατέρα του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μαρία Καρρά με τους δικηγόρους της σε Μονακό και Παρίσι επιμένει, σύμφωνα πάντα με τον Γιάννη Τράγκα, να υπογράψουν από κοινού τη νομιμοποίηση της κληρονομιάς χωρίς να συμπεριληφθούν σε αυτή τα ακίνητα της Αμερικής.

Ο Γιάννης Τράγκας, μάλιστα, φέρεται να παρουσίασε στις αρχές όλη την αλληλογραφία «πίεσης» που δέχτηκε από τη χήρα τους τελευταίους μήνες.

Advertisement

Η έρευνα του τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών συνεχίζεται και σύντομα αναμένεται να καταθέσει ο άλλος γιος του Γιώργου Τράγκα, Φρειδερίκος ή Φρέντυ, ο οποίος σημειώνεται πως έχει κάνει αποποίηση κληρονομιάς.

Μετά και από αυτόν σειρά θα πάρει και η ίδια η Μαρία Καρρά με την υπόθεση της κληρονομιάς του γνωστού δημοσιογράφου να έχει ακόμη κατά τα φαινόμενα πολύ δρόμο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: