Τα ζώδια που δεν δείχνουν καμία μεταμέλεια για τις πράξεις τους

Τα ζώδια που δεν δείχνουν καμία μεταμέλεια για τις πράξεις τους
Advertisement

Πες το ξεροκεφαλιά, πες το εγωισμό, η λέξη συγγνώμη δεν θα βγει ποτέ από το στόμα αυτών των ζωδίων.

Είτε έχουν κάνει λάθος είτε όχι, είτε το αναγνωρίζουν, είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούν ότι έσφαλαν και να απολογηθούν.

Advertisement

Καλύτερα να τα… κρεμάσεις ανάποδα, από το να τα αναγκάσεις να σου ζητήσουν συγγνώμη και να παραδεχτούν το λάθος τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΛΕΩΝ

Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Λέοντας αλλά έχει και τα κακά του, που εύκολα μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου.

Η αλαζονεία και ο υπερτροφικός εγωισμός του τον κάνουν αρκετές φορές εμ να μην δέχεται τη διαφορετική άποψη άλλων, εμ και να μη ζητάει συγγνώμη γιατί απλούστατα δεν μπορεί, δε γίνεται να κάνει λάθος.

Advertisement

Αυτός πάντα είναι ολόσωστος, εντάξει, ο σούπερ-ντούπερ, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος! Είναι δυνατόν να απολογηθεί; Εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά.

Η μόνη περίπτωση να το κάνει είναι λέγοντας την κλασική ατάκα: «Συγγνώμη που νιώθεις έτσι, αλλά…», παρουσιάζοντάς το σαν να έχεις και πρόβλημα!

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο εύκολο είναι όντως να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση, παρά να αλλάξει μυαλά ο Ταύρος και να αναγνωρίσει το λάθος του. Εκεί! Θα μουλαρώσει και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει και να του πει ότι πρόκειται για γκάφα μεγατόνων, δεν θα τον ακούσει.

Advertisement

Θα επιμείνει στην ίδια ευθεία κατεύθυνση, δε στρίβει με την καμία, θα βρει σε τοίχο και θα συνεχίσει μέχρι να εξαντληθεί (άγνωστο πότε). Αν τύχει και έρθετε αντιμέτωποι, ετοίμαζε την άσπρη ρομπίτσα που δένει πίσω γιατί δε θα τα βγάλεις πέρα.

Αυτός το παρουσιάζει ως σταθερότητα στην άποψή του, γεγονός είναι όμως ότι δυσκολεύεται να δει την άλλη πλευρά και δε λυγάει… Πόσο μάλλον να παραδεχτεί ότι σφάλει και να ζητήσει συγγνώμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ή είσαι χαζός/η ή πολύ γενναίος/α για να κοντραριστείς με έναν Σκορπιό και μάλιστα να του πεις ότι κάνει και λάθος… Ε, αν περιμένεις να σου ζητήσει και συγγνώμη, όντως δεν πας καλά. Όταν παγώσει η κόλαση μπορεί… Πιο πριν, ξέχνα το!

Advertisement

Μιλάμε για έναν άνθρωπο απόλυτο, επίμονο, πονηρό και με στρατηγική, που, αν διαπιστώσει ότι έκανε γκάφα ή κάτι που δεν έπρεπε, θα στο γυρίσει τούμπα και στο τέλος θα βγεις εσύ ο φταίχτης κι αυτός που πρέπει να απολογηθεί.

Κάποια στιγμή, στο πολύ μακρινό μέλλον, ίσως παραδεχτεί ότι είχες δίκιο… αλλά πιθανόν και να μη ζεις μέχρι τότε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν ένας Υδροχόος έκανε λάθος ή σε αδίκησε, θα ψάχνεις να τον βρεις… Ειλικρινά, θα εξαφανιστεί από προσώπου γης. Γιατί; Όχι μόνο επειδή έπεσε έξω, αλλά και γιατί σε αδίκησε, έκανε, δηλαδή, αυτό που κάνουν οι άλλοι απέναντί του.

Advertisement

Ξέρει βέβαια ότι σου χρωστάει μια συγγνώμη, όμως δε θα την ακούσεις ποτέ από τα χείλη του, όμως. Απλά, κάποια στιγμή, ίσως βρει τον τρόπο να στο ξεπληρώσει. Πάντως, για να λέμε κι αλήθειες, προχώ-προχώ, τρώει κι αυτός κάτι κολλήματα που δεν του γυρίζεις το κεφάλι.

Ό,τι κι αν του παρουσιάσεις σαν επιχείρημα, όπως κι αν του το δείξεις, θα υποστηρίζει το αντίθετο, αρνούμενος να δει τη δική σου πλευρά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: