Χανιά: Το «λάθος» του δολοφόνου που τεμάχισε τον 30χρονο Ασιάτη -Ποιες κάμερες ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Χανιά: Το «λάθος» του δολοφόνου που τεμάχισε τον 30χρονο Ασιάτη -Ποιες κάμερες ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.
Advertisement

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού του άνδρα που βρέθηκε ανάμεσα στα ανακυκλώσιμα υλικά σε εργοστάσιο στα Χανιά.

Το τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε κατά τη διαδικασία διαλογής απορριμμάτων στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, στην περιοχή των Χανίων.

Advertisement

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία καταδεικνύουν ότι το θύμα είναι 30χρονος, ασιατικής καταγωγής, αλλά η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη, καθώς δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση που να συσχετίζεται με τον εν λόγω άνδρα.

Οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς ο δράστης φαίνεται ότι έχει κάνει λάθος και έχει αφήσει αποδείξεις μέσα στη σακούλα που βρέθηκαν μέλη του άτυχου άντρα από τις αγορές που πραγματοποιούσε σε καφετέριες και ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει τα καταστήματα αυτά και προσπαθούν να βρουν τον δράστη, μέσω των καμερών ασφαλείας.

Advertisement

Πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν πως ο δολοφόνος γνώριζε το θύμα του, κάτι που δίνει νέα διάσταση στο φρικτό έγκλημα.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι Αρχές του Ρεθύμνου, οι οποίες έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα συλλήψεις.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: