Σάλος: Πέταξε κοριτσάκι στη θάλασσα από γιοτ, αλλά της έφυγαν τα μπρατσάκια και χάθηκε στο νερό -Viral βίντεο

Σάλος: Πέταξε κοριτσάκι στη θάλασσα από γιοτ, αλλά της έφυγαν τα μπρατσάκια και χάθηκε στο νερό -Viral βίντεο
Advertisement

Η Katya Ileri, μια μητέρα από την Τουρκία, βρισκόταν σε ένα σκάφος με την οικογένειά της όταν η μικρή της κόρη αποφάσισε να πάει για κολύμπι.

Το κορίτσι, το οποίο φορούσε μεγάλα φουσκωτά μπλε και κίτρινα μπρατσάκια, στηριζόταν στα κάγκελα τoυ σκάφους από έναν άνδρα, ο οποίος εικάζεται ότι είναι μέλος της οικογένειας.

Advertisement

Ανέβασε το παιδί στην άκρη της βάρκας και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο. Στη συνέχεια την πέταξε και την παρακολούθησε να πέφτει στην επιφάνεια του νερού, αλλά τα μπρατσάκια της έμειναν εκεί και εκείνη βρέθηκε κάτω από το νερό.

Η τρομακτική στιγμή που το κοριτσάκι εξαφανίζεται στο νερό:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katya İleri (@katyaileri)

Το πλάνο με τα δύο μπρατσάκια να επιπλέουν στο νερό ήταν το τελευταίο προτού το βίντεο διακοπεί. Αλλά οι ανησυχίες των τρομοκρατημένων θεατών κατευνάστηκαν όταν η μητέρα του κοριτσιού ανακοίνωσε αργότερα ότι η κόρη της ήταν καλά.

Advertisement

Σε ένα επόμενο βίντεο, η μητέρα διαβεβαίωσε τους ακολούθους της στο Ιnstagram ότι το κορίτσι αναδύθηκε λίγο μετά το τέλος του βίντεο, υποστηρίζοντας ότι τα μπρατσάκια της κόρης της είχαν γλιστρήσει επειδή φορούσε αντηλιακό.

Πρόσθεσε ότι η κόρη της ήταν καλή κολυμβήτρια και την παρακολουθούσε ο πατέρας της, ο οποίος κολυμπούσε ήδη στη θάλασσα.

«Κολυμπάει ήδη και κολύμπησε μόνη της», είπε.

«Ο μπαμπάς βρισκόταν στη θάλασσα σε κοντινή απόσταση την ώρα του άλματος. Το παιδί ζει δίπλα στη θάλασσα και βρίσκεται συνεχώς στο νερό», σημείωσε.

Advertisement

Όμως, οι τρομοκρατημένοι τηλεθεατές ξεσπάθωσαν, κατηγορώντας τους γονείς για αμέλεια, ενώ επεσήμαναν ότι τα μπρατσάκια δεν αρκούν για την πρόληψη ατυχημάτων στο νερό.

«Δεν μπορώ να βρω αυτό το βίντεο αστείο! Αυτό είναι φρικτό, τι είδους γονέας είναι αυτός;» είπε ένας.

Ένας άλλος σχολίασε: «Ποτέ μη χρησιμοποιείτε μπρατσάκια. Ποτέ».

Οι ενήλικες κινδυνεύουν να βασιστούν υπερβολικά στα μπρατσάκια, με ορισμένους γονείς να πιστεύουν, λανθασμένα, ότι εάν τα παιδιά φορούν μπρατσάκια δεν χρειάζεται να επιβλέπονται τόσο στενά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: