Οι άντρες του ζωδιακού με την πιο παιδική ψυχή

Οι άντρες του ζωδιακού με την πιο παιδική ψυχή
Advertisement

Πρακτικά δεν μεγαλώνουν ποτέ! Έχουν μια παιδικότητα μέσα τους. Τα διακρίνει η αθωότητα, η ανεμελιά και η αφέλεια κάποιες φορές.

Δεν ωριμάζουν εύκολα και πάντα χαίρονται και γελάνε, όπως ένα μικρό παιδί. Ακόμα και τα όνειρά τους κάποιες φορές έχουν αυτή την παιδικότητα. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και πολλές φορές θα έχεις κι εσύ ακούσει να τον χαρακτηρίζουν ως «μωρό».

Είναι ένας άντρας που πραγματικά κάποιες φορές συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί. Τα θέλει όλα δικά του, θέλει την προσοχή στραμμένη πάνω του, θυμώνει εύκολα αν δεν του κάνεις το χατίρι κτλ. Παρότι τσακώνεται αρκετά συχνά, δεν κρατά κακίες, θυμό και μίση.

Σε πέντε λεπτά το έχει ξεχάσει και θα έρθει να σου πει «και πάλι φίλοι». Είναι παρορμητικός και απερίσκεπτος όπως ακριβώς ένα παιδί που δεν σκέφτεται κανέναν κίνδυνο.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι ένα μεγάλο παιδί. Είναι ένας άντρας που θέλει να έχει όλη σου την προσοχή. Να τον αγαπάς, να τον φροντίζεις, να του λες γλυκόλογα και να τον κακομαθαίνεις.

Να του κάνεις όλα τα χατίρια και να τον έχεις βασιλιά στη ζωή σου. Πρακτικά, ούτε εκείνος μεγαλώνει ποτέ στο 100%.

Θα είναι πάντα μέσα του ένα μικρό παιδί που θέλει αγάπη, φροντίδα και στοργή. Αν είναι στο επίκεντρο του σύμπαντός σου, θα σου δώσει και το βρακί του!

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο τρίτος και τελευταίος άντρας του ζωδιακού στην σχετική μας λίστα. Πραγματικά ο άντρας αυτός έχει μια αθώα ψυχή. Είναι εντελώς άκακος. Βλέπει τα πράγματα στην ζωή του όπως ένα μικρό αγόρι.

Μεγαλώνει αλλά δεν ωριμάζει ποτέ. Ακόμα και τα ψέματα που μπορεί να σου πει, είναι εντελώς άκακα και πολλές φορές τόσο λάθος στημένα, όπως αυτά που θα σου έλεγε ένα μωρό.

Ο Τοξότης γενικά είναι η χαρά της ζωής, χαμογελαστός και ευδιάθετος. Και πολλές φορές πριν μιλήσει, δεν σκέφτεται τι θα πει. Όπως ακριβώς κάνει ένα παιδί…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: