Τα ζώδια που με άνεση θα έβαζαν και ένα και δύο και… τρία στεφάνια

Τα ζώδια που με άνεση θα έβαζαν και ένα και δύο και… τρία στεφάνια
Advertisement

Άλλα ζώδια ακούνε για γάμο και τρέχουν μακριά υπάρχουν όμως και άλλα που δε θα δίσταζαν καν όχι μόνο αυτό, αλλά θα παντρεύονταν και μια και δυο και τρεις φορές, χωρίς να το σκεφτούν και πολύ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μιλάμε για τον άνθρωπο που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ο Δίδυμος ή που δεν θα παντρευτεί ποτέ γιατί κανείς και καμία δεν είναι ικανός/η να του τη φορέσει την κουλούρα ή που θα κάνει και δυο και τρεις και τέσσερις γάμους!

Ο Δίδυμος βαριέται εύκολα. Αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να αλλάζει και συντρόφους. Για εκείνον δεν ισχύει το «για πάντα.»

ΖΥΓΟΣ

Ο ορισμός του σχεσάκια. Ο άνθρωπος που δεν μπορεί μόνος και αν δεν έχει ταίρι ,νομίζει πως ο κόσμος του όλος έχει καταστραφεί. Ο Ζυγός, αν δεν πετύχει ο πρώτος του γάμος, δεν θα τα βάψει μαύρα.

Εννοείται ότι θα βρει άμεσα αντικαταστάτη/τρια (γιατί είναι ένα από τα πλέον ποθητά και περιζήτητα ζώδια) και θα φορέσει με μεγάλη ευκολία το νυφικό ή το γαμπριάτικο κοστούμι.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν ζει ο Ιχθύς χωρίς ρομάντζο και χωρίς τον έρωτα. Θέλει να είναι «καβάλα στο ροζ συννεφάκι». Όπως και ο Ζυγός, έτσι κι εκείνος, αν αποτύχει ο πρώτος του γάμος, θα προσπαθήσει άμεσα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το επόμενο ταίρι του.

Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να στη βάλει τη βέρα στο δεξί. Αυτός βέβαια μπορεί να έχει κάνει… συλλογή με βέρες. Ε, ετοιμάσου να γίνεις κι εσύ μέρος της συλλογής του.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Κριό, αλλά εμείς έχουμε να σας πούμε ότι είναι άνθρωπος που την θέλει την συντροφικότητα στην ζωή του. Απλά, βαριέται εύκολα το ταίρι του και έτσι είναι εύκολο γι’ αυτόν να πάει σε άλλες αγκαλιές.

Και φυσικά του είναι ακόμα πιο εύκολο να ανέβει και μια και δυο και τρεις φορές τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν κολλάει ο Κριός. Εναλλαγές στην ζωή του να υπάρχουν και να μην βαριέται… Του αρκούν αυτά!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: