Τους κατακεραύνωσε: Η viral ατάκα για τους Σπαρτιάτες που προκάλεσε αίσθηση

Τους κατακεραύνωσε: Η viral ατάκα για τους Σπαρτιάτες που προκάλεσε αίσθηση
Advertisement

Η Ελένη Γερασιμίδου είναι πολλά χρόνια μέλος του ΚΚΕ, έχει εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος παρότι στις εκλογές του 2023 δεν κατάφερε να μπει η ίδια στη Βουλή.

Παρόλα αυτά σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Advertisement

Μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και την είσοδο στη Βουλή του κόμματος Σπαρτιάτες, το οποίο εμφανίστηκε από το πουθενά και μετά την εκλογή του, ο πρόεδρός του ευχαρίστησε τον καταδικασμένο και φυλακισμένο για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ δε μάσησε τα λόγια της και είπε τα πράγματα με το όνομά τους για την έκπληξη αυτή των Σπαρτιατών στο κοινοβούλιο.

Πώς είδατε τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών;

Αναμενόμενα. Το αισιόδοξο είναι ότι το ΚΚΕ ανέβηκε και θα ήταν ακόμη πιο ανεβασμένο, αλλά η απλή αναλογική δεν ευνοεί τέτοιες καταστάσεις. Αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν η είσοδος των “Σπαρτιατών”, ήταν η δυσάρεστη έκπληξη.

Advertisement

Περιμένατε ότι το κόμμα αυτό θα πήγαινε καλά;

Τι να περιμένουμε από ένα κόμμα που το γνωρίσαμε πριν λίγες μέρες; Μέσα από τη φυλακή δίνονταν οι εντολές.

Πρέπει να αρχίσουμε πάλι να προσέχουμε πώς κυκλοφορούμε τις νύχτες, γιατί και η Χρυσή Αυγή πάντα έτσι δρούσε. Ξέρω άνθρωπο που έχει πάει επτά φορές στο νοσοκομείο από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: