Αγνώριστος ο Αλέξανδρος Παρθένης -Με γκρίζα μαλλιά και πολλά τατουάζ στο σώμα

Αγνώριστος ο Αλέξανδρος Παρθένης -Με γκρίζα μαλλιά και πολλά τατουάζ στο σώμα
Advertisement

O Αλέξανδρος Παρθένης είναι γνωστό πως έκανε καριέρα ως μοντέλο, παρουσιαστής και ηθοποιός.

Σήμερα ασχολείται με την εστίαση και είναι υπεύθυνος του «DOT Beach Vibes Bar Restaurant» στη Βούλα, όπου εκεί συναντήθηκε με το διάσημο μοντέλο των ’90s Μάνο Πανταζή.

Advertisement

Όπως θα δείτε κι εσείς στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάνος Πανταζής στο προφίλ του στο Instagram, ο Aλέξανδρος Παρθένης είναι αγνώριστος με γκρίζα μαλλιά και πολλά τατουάζ στο σώμα.

«Always happy with my friend» (πάντα ευτυχισμένος με τον φίλο μου) σημείωσε ο Μάνος Πανταζής στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, όπου βρίσκονται και οι δύο στην παραλία.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε πριν από ένα μήνα στην εκπομπή «Happy Day» και είχε σημειώσει: «Επέστρεψα στην εστίαση γιατί έχει καλύτερα χρήματα από το θέατρο. Το θέατρο αυτή τη στιγμή δεν θα σου προσφέρει τα προς το ζην.

Advertisement

Το κάνεις γιατί σου αρέσει, γιατί το αγαπάς. Δεν μου έχει γίνει για να συμμετάσχω σε κάποια εκπομπή και δεν ξέρω κατά πόσο θα άνοιγα ξανά αυτόν τον κύκλο».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αλέξανδρος Παρθένης μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram:

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: