Τα ζώδια που ξέρουν ότι τα κερατώνεις, αλλά κάνουν τα στραβά μάτια

Τα ζώδια που ξέρουν ότι τα κερατώνεις, αλλά κάνουν τα στραβά μάτια
Advertisement

Υπάρχουν κάποια ζώδια που μπορεί τα σημάδια της απιστίας να είναι μπροστά τους, όμως εκείνα επιλέγουν να τα αγνοούν και να κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Το καθένα από αυτά που θα σου αναφέρουμε, αντιδρά έτσι για διαφορετικό λόγο, ωστόσο το… αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος σαφώς και βλέπει τα σημάδια της απιστίας από το ταίρι του. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι περισσότερο τα εκλαμβάνει ως ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους και πως η σχέση με το ταίρι του έχει αρχίσει να βαλτώνει.

Τα αντιμετωπίζει ως… απομάκρυνση και ψυχρότητα και όχι ως κάτι περισσότερο. Βλέπει αυτό που συμβαίνει, αλλά ο δικός του εγκέφαλος το μεταφράζει διαφορετικά και δίνει άλλη ερμηνεία.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων πιστεύει τόσο πολύ στον εαυτό του και στις δικές του αξίες. Βλέπει όλα όσα συμβαίνουν, τα αντιλαμβάνεται και μπορεί να ξεχωρίσει τα σημάδια της απιστίας, ωστόσο αυτό που τον «τρώει» στο τέλος είναι η υπερβολική του σιγουριά.

Advertisement

Δεν θεωρεί με τίποτα ότι το ταίρι του μπορεί να βρει κάποιον/α άλλο/η καλύτερο/η από εκείνον και έτσι πολύ απλά δεν δέχεται τις… αποδείξεις που μπορεί να έχει στα χέρια του. Μέχρι όντως το ταίρι του να τον παρατήσει ή να τον/την πιάσει με άλλο/η στα πράσα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός επιλέγει να βλέπει αυτά που θέλει. Σαφώς και καταλαβαίνει τα πάντα. Μην τον υποτιμάς. Το ότι είναι χαμηλών τόνων και δεν μιλάει ή δεν χαλάει χατίρια, δεν σημαίνει ότι είναι και… χαζός.

Ο Ζυγός απλά επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια της απιστίας γιατί δεν θέλει να χωρίσει και να χάσει το ταίρι του.

Είναι σχεσάκιας, δοτικός και ρομαντικός και θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την σχέση του ή τον γάμο του. Ακόμα και το να παραβλέψει τα σημάδια μιας απιστίας.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι απλά… στον κόσμο του. Δεν βλέπει κανένα σημάδι απιστίας. Δεν δίνει καμία σημασία. Συνεχίζει να κάνει… ζωάρα, να είναι ζεν και να μην νοιάζεται γενικά. Παραμένει χαλαρός και cool ό,τι κι αν γίνει.

Όλη αυτή η έλλειψη προσοχής δεν του κάνει και τόσο καλό γιατί και κέρατο τρώει και δεν αντιδρά όπως θα έπρεπε. Και όταν αποδειχτεί η απιστία, θα πέσει από τα σύννεφα. Καλά, όχι ότι θα τον κλάψει για πολύ τον μακαρίτη, αλλά και πάλι…

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: