Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνο beach bar στη Χαλκιδική: «Φωνάζαμε «βοήθεια» και δεν ερχόταν κανένας»

Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνο beach bar στη Χαλκιδική: «Φωνάζαμε «βοήθεια» και δεν ερχόταν κανένας»
Advertisement

Μια σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως από ζευγάρι ηλικιωμένων που επισκέφθηκε παραλία στη Χαλκιδική με την πετσέτα του και έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον υπεύθυνο του beach bar.

Όπως κατήγγειλε στο MEGA το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, ψευτονταήδες υπεύθυνοι στην παραλία Κασταμονίτη τους απαγόρεψαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία αι τους χτύπησαν με πολύ άσχημο τρόπο με τον άνδρα να χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Σάββατο πρωί δέκα η ώρα, λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί δέκα η ώρα. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο.

Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν κι αρχίζει να βρίζει», είπε αρχικά η 70χρονη στο MEGA.

Ο υπεύθυνος δεν έμεινε μόνο στις βρισιές, καθώς δεν δίστασε να χτυπήσει την 70χρονη καθώς και τον σύζυγό της όταν αυτός αντέδρασε.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. ‘Θα σας πνίξω’, ‘θα σας πετάξω’, πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω ‘κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;’.

Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει ‘τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη’. Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά.

Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», συμπλήρωσε η ηλικιωμένη γυναίκα στη μαρτυρία της

Η μοναδική κοπέλα που έσπευσε για βοήθεια ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σπαράζοντας από τους πόνους.

«Ειδοποίησε το 100, ειδοποίησε το 166. Πήγαμε στο Νοσοκομείο Πολύγυρου. Να σπαράζει από τους πόνους. Κάναμε μία επέμβαση πλάι από το γόνατο, από πάνω. Κάθισε η γυναίκα του (του υπεύθυνου), ήρθε δήθεν για να τον σηκώσει και κάθισε πάνω.

Να φωνάζει ο άνδρας μου ‘πάρε το χέρι σου, δεν μπορώ να αναπνεύσω’ και μόλις κάθισε και η γυναίκα του… Γίνεται η επέμβαση… αφού ο γιατρός λέει τι βαρβαρότητα. Έγινε η επέμβαση 26 Ιουνίου. Ήταν με ένα Π χωρίς να πατάει το πόδι, να τον σηκώνω στην πλάτη για να πάει τουαλέτα», κατέληξε η γυναίκα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: