39χρονη έριχνε επί μήνες χλωρίνη στον καφέ του άνδρα της -Ήθελε να τον «ξεκάνει» για να πάρει επίδομα χηρείας

39χρονη έριχνε επί μήνες χλωρίνη στον καφέ του άνδρα της -Ήθελε να τον «ξεκάνει» για να πάρει επίδομα χηρείας
Advertisement

Ένα σατανικό σχέδιο φέρεται να έθεσε σε εφαρμογή μια 39χρονη, η οποία έριχνε επί μήνες χλωρίνη στον καφέ του εν διαστάσει συζύγου της, μέλους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Η Μέλοντι Τζόνσον συνελήφθη στις 18 Ιουλίου, αφού προηγουμένως ο άνδρας της κατέθεσε στην αστυνομία βίντεο, που την έδειχνε να ρίχνει χλωρίνη στην καφετιέρα του.

Advertisement

Ο σύζυγος, που δεν κατονομάζεται και βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, αλλά συζεί με τη γυναίκα του και το παιδί τους στο ίδιο σπίτι, αντιλήφθηκε στα τέλη Μαρτίου, ενώ βρισκόταν στη Γερμανία, ότι ο καφές του είχε περίεργη γεύση.

Συνέχισε για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες να πίνει τον καφέ του, προτού υποβάλει σε χημικό έλεγχο το νερό της βρύσης, αλλά το αποτέλεσμα βγήκε φυσιολογικό. Όταν όμως έλεγξε το νερό στην καφετιέρα του, φάνηκαν «υψηλά επίπεδα χλωρίνης», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Τον περασμένο Μάιο ο σύζυγος τοποθέτησε στο σπίτι κάμερα, που έδειξε τη γυναίκα του «να ρίχνει κάτι στην καφετιέρα του».

Advertisement

Προσποιείτο ότι πίνει τον καφέ του μέχρι που επέστρεψε η οικογένεια στις ΗΠΑ στις 28 Ιουνίου, καθώς δεν ήθελε να καταγγείλει τη σύζυγό του στις γερμανικές Αρχές, μετέδωσε το NBC News.

Κι ενώ ζούσαν προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο σε βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Τουσόν της Αριζόνα, ο σύζυγος τοποθέτησε άλλη κάμερα, που έδειξε και πάλι τη γυναίκα του «να πηγαίνει στην καφετιέρα του και να ρίχνει κάτι στο νερό» στις 5 Ιουλίου. Την επομένη αποτάνθηκε στην αστυνομία, αλλά του είπαν ότι δεν ήταν ξεκάθαρο τι έριχνε η Τζόνσον στην καφετιέρα του.

Όταν μετακόμισαν σε μόνιμη κατοικία στις 7 Ιουλίου, τοποθέτησε κι άλλες κάμερες, που έμοιαζαν με συναγερμούς πυρκαγιάς, στο πλυσταριό, όπου φυλασσόταν η χλωρίνη, πάνω από την καφετιέρα και μια τρίτη ανάμεσα στους δύο χώρους.

Τελικά πήγε στην αστυνομία με τα νέα βίντεο που έδειχναν την 39χρονη «να παίρνει χλωρίνη, να τη βάζει σε ένα δοχείο και να πηγαίνει να τη ρίχνει στην καφετιέρα».

Advertisement

Ο σύζυγος είπε στην αστυνομία ότι κατά τη γνώμη του η εν διαστάσει σύζυγός του ήθελε να τον σκοτώσει για να εισπράξει τα επιδόματα χηρείας.

Η Τζόνσον συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης και προσθήκης δηλητηρίου σε τρόφιμα ή ποτά.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι εντοπίστηκε το δοχείο στο υπνοδωμάτιο της Τζάνοσον κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου της, που μύριζε χλωρίνη και περιείχε κάποιο υγρό, ενώ βρέθηκε υγρό και μέσα στην καφετιέρα που μύριζε χλωρίνη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: