Μυθικό σκηνικό στη Φθιώτιδα: Κλήθηκε η πυροσβεστική να σβήσει ψησταριά με σουβλάκια σε εκδήλωση [βίντεο]

Μυθικό σκηνικό στη Φθιώτιδα: Κλήθηκε η πυροσβεστική να σβήσει ψησταριά με σουβλάκια σε εκδήλωση [βίντεο]
Advertisement

Ένα μυθικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής (6/8) στο χωριό Πλατύστομο της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το lamianow, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πηλέας», ο κόσμος που βρισκόταν εκεί έμεινε άφωνος όταν εμφανίστηκε ένας άνδρας της πυροσβεστικής προκειμένου να σβήσει την ψησταριά με τα σουβλάκια.

Advertisement

Άπαντες σάστισαν με την εικόνα, όταν διεπίστωσαν ότι ο πυροσβέστης είχε πάρει το λάστιχο και έριχνε νερό στα κάρβουνα.

Λίγα λεπτά μετά ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Πηλέας» κατήγγειλε δια του μικροφώνου της εκδήλωσης ότι η επέμβαση της Πυροσβεστικής έγινε ύστερα από κλήση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας υπό τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

«Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του χωριού παρεξήγησε την καιόμενη Σμύρνη και νόμισε μήπως κάψουμε τον χώρο. Για να μας προφυλάξει επειδή πρόκειται περί αγαθού ανθρώπου κάλεσε την πυροσβεστική.

Advertisement

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τώρα τι γίνεται. Σκέφτηκε να μην φάμε και πολλά σουβλάκια και έχουμε πρόβλημα με την χοληστερίνη. Αυτός είναι ο κ. πρόεδρος που έχει ο στόχο 4 χρόνια τώρα να σβήσει τον Πηλέα.

Ενοχλείται. Τώρα, δεν ξέρω γιατί. Το θέμα είναι ότι για όλα αυτά επιβραβεύεται και είναι ξανά υποψήφιος για την θέση του προέδρου της κοινότητας. Να τον χαιρόμαστε όλοι μαζί», σημείωσε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: