«Βόηθα με, Χριστέ μου!»: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από φίδι και γεράκι, ενώ κούρευε το γκαζόν [βίντεο]

«Βόηθα με, Χριστέ μου!»: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από φίδι και γεράκι, ενώ κούρευε το γκαζόν [βίντεο]
Advertisement

Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα στο Τέξας, που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν δέχθηκε ταυτόχρονη επίθεση από ένα φίδι κι ένα γεράκι, ενώ κούρευε το γκαζόν στην αυλή του σπιτιού της!

Η 64χρονη Πέγκι Τζόουνς είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι το αλλόκοτο περιστατικό συνέβη στις 25 Ιουλίου στο σπίτι της στην πόλη Σίλσμπι του Τέξας, κοντά στα σύνορα της Πολιτείας με τη Λουιζιάνα.

Advertisement

Κούρευε το γκαζόν όταν ένα φίδι, που μετέφερε ένα περαστικό γεράκι, ξεγλίστρησε από τα νύχια του, έπεσε απ’ τον ουρανό και προσγειώθηκε πάνω της.

Καθώς το φίδι άρχισε να τυλίγεται στο χέρι της, το γεράκι επέστρεψε κι άρχισε να χώνει τα γαμψά του νύχια στην ανυπεράσπιστη γυναίκα σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τη λεία του.

«Το φίδι με έσφιγγε πολύ δυνατά κι εγώ κουνούσα τα χέρια μου στον αέρα. Με χτυπούσε στο πρόσωπο, χτύπησε δυο φορές τα γυαλιά μου.

Advertisement

Προσπαθούσα να το τινάξω κι αυτό σφιγγόταν στο χέρι μου ακόμη πιο δυνατά. Τότε, χίμηξε το γεράκι πάνω μου κι άρχισε να χώνει τα νύχια του ξανά και ξανά στο χέρι μου. Κι εγώ φώναζα: “Χριστέ μου, βοήθησέ με”», είπε η Τζόουνς.

Τελικά, αφού απέσπασε το φίδι από το χέρι της, το γεράκι απομακρύνθηκε πετώντας με τη λεία του, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα με το χέρι της γεμάτο κοψίματα, εκδορές, μώλωπες και αίματα.

«Ούρλιαζα από τους πόνους. [Ο άνδρας μου] δεν ήξερε τι έλεγα, νόμισε ότι με δάγκωσε φίδι», είπε η Τζόουνς.

Advertisement

Ο σύζυγός της μετέφερε την Τζόουνς σε νοσοκομείο, όπου της φρόντισαν τα τραύματά της. Η ίδια λέει ότι είναι πολύ τυχερή, μέσα στην ατυχία της, που απέφυγε το δάγκωμα του φιδιού.

«. Ανακάλυψα ότι οι φακοί των γυαλιών μου είχαν σπάσει κι υπήρχε δηλητήριο πάνω τους. Αισθάνομαι λες και είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο που επέζησα απ’ αυτό».

Η Τζόουνς αποκάλυψε ότι είχε επιζήσει πριν από χρόνια από το δάγκωμα ενός δηλητηριώδους φιδιού. Μετά το πρόσφατο συμβάν, όπως είπε, έχει χάσει τον ύπνο της.

Advertisement

Το Τέξας, μία από τις μεγαλύτερες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, περιλαμβάνει μια ποικιλία οικοτόπων και βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής πτήσης πολλών αποδημητικών ειδών.

Στην περιοχή ενδημούν 670 είδη πουλιών, ανάμεσά τους και τουλάχιστον 19 είδη γερακιού, 15 από τα οποία περιφέρονται στην περιοχή τακτικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: