Αυτά είναι τα ζώδια που δε θέλουν, ούτε αντέχουν τα παιδιά!

Αυτά είναι τα ζώδια που δε θέλουν, ούτε αντέχουν τα παιδιά!
Advertisement

Και καλά κάνουν! Όλα είναι αποδεκτά. Άλλωστε δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να γίνουν με το ζόρι γονείς.

Από τη στιγμή που δεν θέλουν και το δηλώνουν ξεκάθαρα, έχουν το δικαίωμα να μην αποκτήσουν δικά τους παιδιά και να μην αντέχουν να είναι και κοντά σε ξένα.

Advertisement

Μπορείς πολύ εύκολα να μαντέψεις ποια είναι τελικά αυτά τα ζώδια για τα οποία μιλάμε. Έχει να κάνει με τα βασικά χαρακτηριστικά τους και τη γενικότερη ελευθερία που χρειάζεται να νιώθουν.

Διότι, υπάρχουν ζώδια που περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα γίνουν γονείς κι άλλα που δεν βλέπουν την ώρα να απομακρυνθούν από το κυριακάτικο τραπέζι με τα ανίψια τους.

Υδροχόος

Συνήθως τα παιδιά σας φρικάρουν. Δεν ξέρετε τον τρόπο που μπορείτε να τα πλησιάσετε και σίγουρα, δεν έχετε ιδέα πως να αποκτήσετε σύνδεση μαζί τους.

Advertisement

Η αλήθεια είναι πως είναι φανερό πως δεν είστε έτοιμοι και υπεύθυνοι για να τα φροντίσετε. Ή τουλάχιστον, δεν θέλετε να δώσετε την ψυχή σας σε κάτι που δεν είστε σίγουροι ότι αντέχετε.

Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι τα σιχαίνεστε. Σημαίνει ότι απλώς δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Θέλετε να είστε σε θέση να ανοίγετε κάθε πόρτα που εμφανίζεται μπροστά σας και να μην σας κρατά πίσω τίποτα. Με άλλα λόγια, τα παιδιά δεν είναι μέρος της μεγαλύτερης εικόνας που έχετε για τη ζωή σας.

Τοξότης

Αγαπημένοι Τοξότες, υπάρχουν πολλές πιθανότητες η ζωή σας να μην φαντάζει και πολύ γοητευτική με παιδιά. Ίσως γιατί  δεν έχετε κάτσει να το σκεφτείτε καλά. Ίσως πάλι γιατί, δεν θέλετε να το σκεφτείτε.

Έχετε την τάση να είστε τρομακτικά ειλικρινείς με τον εαυτό σας και αυτό είναι κάτι που πολλές φορές σας κρατάει πίσω.

Advertisement

Εάν δεν βλέπετε παιδιά στο μέλλον σας, τότε αυτό θα το μάθετε όταν φτάσει η ώρα. Όταν δηλαδή, έρθει κάποιος και σας «στριμώξει» για να αναγκαστείτε να το πείτε δυνατά. Για να μην πούμε, να το φωνάξετε.

Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι καλό διότι, ένας Τοξότης πολλές φορές είναι απρόβλεπτος ως γονιός. Σας αρέσει να δημιουργείτε τους κανόνες και να αποφασίζετε για τη ζωή σας.

Ακόμη κι όταν πρόκειται για το μακρινό σας μέλλον σκέφτεστε λιγάκι εγωιστικά, για το πώς θα κάνετε αυτά που θέλετε τώρα. Κι ας μην τα θέλετε σε 10 χρόνια. Ίσως να πρέπει να ωριμάσετε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: