Την απήγαγε η μητέρα της όταν ήταν τεσσάρων -Βρήκε τον πατέρα της 20 χρόνια μετά, χάρη στα social media

Την απήγαγε η μητέρα της όταν ήταν τεσσάρων -Βρήκε τον πατέρα της 20 χρόνια μετά, χάρη στα social media
Advertisement

Μια γυναίκα επανενώθηκε με τον πατέρα της αφού την «απήγαγε» σε ηλικία τεσσάρων ετών η μητέρα της.

Η γυναίκα από την Ιαπωνία, ονόματι Fuka που ζει στις ΗΠΑ, ξετυλίγει σε μια σειρά βίντεο στο TikTok την οδυνηρή οικογενειακή της ιστορία.

Advertisement

Το τραυματικό ταξίδι ξεκίνησε όταν η Fuka ανακάλυψε ότι η «κακοποιητική» μητέρα της της είπε ψέματα. Πίστευε ότι είχαν μετακομίσει από την Ιαπωνία στην Αμερική επειδή ο πατέρας της την είχε εγκαταλείψει.

Ωστόσο, ανακάλυψε ότι η μητέρα της, η οποία δεν κατονομάζεται, είχε καλύψει το θολό παρελθόν της και είχαν κινηθεί παρά τη θέληση του πατέρα τους.

Η αλυσίδα των γεγονότων ξεκίνησε το 2022 όταν η Fuka ανακάλυψε ότι ήταν ακόμη Ιάπωνας πολίτης.

Πέταξε στην Ιαπωνία και επισκέφθηκε τη γενέτειρά της για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια για να δει τη γιαγιά της από τη μητέρα της.

Advertisement

Μετά την επανασύνδεση με τη γιαγιά της, βρήκε μια φωτογραφία του βιολογικού πατέρα της στο σπίτι της γιαγιάς της αλλά δεν είχε ιδέα πού βρισκόταν. Αποφάσισε να μοιραστεί την εικόνα στο TikTok για να προσπαθήσει να τον εντοπίσει, κάτι που έγινε viral.

Σε μια εξαιρετική προσπάθεια, οι χρήστες του TikTok εντόπισαν τον πατέρα της στο Facebook. Τότε, η νεαρή γυναίκα άπλωσε το χέρι και του έστειλε ένα μήνυμα. Αρκετούς μήνες αργότερα, έλαβε απάντηση από τον πατέρα της.

«Η δύναμη του TikTok: Δεν μπορούσα να βρω τον πατέρα μου για 18 χρόνια και δημοσίευσα ένα viral TikTok γι’ αυτό και ξύπνησα με αυτό… «Άκουσα από έναν φίλο ότι με ψάχνεις. Φυσικά και θυμάμαι. Μεγάλωσες. Είσαι στην Ιαπωνία;»», είπε η Fuka.

Advertisement

Τηλεφώνησε ο ένας στον άλλον και επανασυνδέθηκαν, όταν συνειδητοποίησε το αληθινό οικογενειακό ιστορικό της.

«Πριν μου πει οτιδήποτε, είπε ότι υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία, η μαμά σου μπορεί να έχει διαφορετική οπτική, αλλά έτσι νιώθω.

Οι παππούδες μου είναι βουδιστές ιερείς και έχουμε έναν βουδιστικό ναό στην Ιαπωνία όπου ο ναός περνάει σε κάθε γενιά και βρίσκεται στην οικογένειά μας για εκατοντάδες χρόνια.

Advertisement

Λοιπόν, η μαμά μου επρόκειτο να αναλάβει τον ναό στη συνέχεια, και έτσι ο σύζυγός της, ο πατέρας μου, πήγε να πάρει την πιστοποίηση του ναού και όταν επέστρεψε… είχαμε φύγει».

Η Fuka εξήγησε ότι ο πατέρας της ήρθε στην Αμερική για να προσπαθήσει να την πάρει πίσω. Όμως, μετά από λίγο καιρό, οι βίζες τους έληξαν ούτως ή άλλως και έπρεπε να επιστρέψουν για νομικούς λόγους. Όταν επέστρεψαν στην Ιαπωνία, η μητέρα και ο πατέρας της χώρισαν επίσημα.

Η μητέρα της Fuka έπεισε τον πατέρα της να της δώσει τα πλήρη γονικά δικαιώματα και ο πατέρας της συμβιβάστηκε με τον μόνο όρο ότι θα παραμείνουν στην Ιαπωνία.

Advertisement

Ωστόσο, η μητέρα της τους μετέφερε πίσω στις ΗΠΑ για να ζήσει με τον νέο της σύντροφο και την οικογένειά του. Ο πατέρας της Fuka πήγε τη μητέρα στο δικαστήριο, αλλά η κυβέρνηση δεν του έδινε τα γονικά δικαιώματα.

«Στην Ιαπωνία, τα διαζύγια είναι πραγματικά ταμπού και είναι δύσκολο για έναν πατέρα να αποκτήσει ίσα γονικά δικαιώματα μετά από ένα διαζύγιο. Πάλεψε για εμάς, απλώς στην Ιαπωνία, έχουν πολύ συντηρητικές απόψεις για τους κανόνες των μητέρων και των πατεράδων και των ανδρών και των γυναικών».

«Η μητέρα μου είπε βασικά στον βιολογικό μου πατέρα να σταματήσει να επικοινωνεί μαζί μας και είπε ότι έχουμε έναν νέο μπαμπά τώρα και δεν τον χρειαζόμαστε πια στη ζωή μας», εξήγησε η κοπέλα.

«Λοιπόν, όταν μίλησα με τον βιολογικό μπαμπά μου στο τηλέφωνο, τον ρώτησα πώς μπόρεσε να το αντιμετωπίσει και να προχωρήσει και είπε ότι για δύο χρόνια μετά μας ονειρευόταν κάθε βράδυ και ήλπιζε ότι θυσιάζοντας τα γονικά του δικαιώματα θα ζούσαμε μια υπέροχη ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Advertisement

Το ένα οδήγησε στο άλλο, και σε ένα συναισθηματικό κλιπ η οικογένεια επανενώθηκε στο Κιότο της Ιαπωνίας.

Ο μπαμπάς της έχει πλέον έναν γιο δύο ετών, τον ετεροθαλή αδερφό της.

Η Fuka είπε ότι η γνωριμία με τον πατέρα της μετά από 20 χρόνια την έχει γιατρέψει και την έχει σπάσει ταυτόχρονα.

Χαίρεται που ο πατέρας της μπορεί να δει τον γιο του να μεγαλώνει όταν δεν είχε ποτέ αυτή την εμπειρία με τον εαυτό της. Όμως, την ίδια στιγμή, θρηνεί τα παιδικά χρόνια που θα μπορούσε να έχει μαζί του.

«Με χώρισαν με τον πατέρα μου στα τέσσερα και μεγάλωσα σε ένα καταχρηστικό σπίτι. Συχνά ένιωθα ότι δεν με αγαπούσαν και δεν είχα αξία ως παιδί, αλλά έμαθα να αντιμετωπίζω το παιδικό μου τραύμα.

Advertisement

Ως παιδί, πίστευα ότι ο μπαμπάς μου δεν μας ήθελε στη ζωή του και μας είχε εγκαταλείψει, αλλά όλο αυτό το διάστημα προσευχόταν να ξανασμίξουν μια μέρα. Ποτέ δεν ήξερα πόσο σημαίνω για εκείνον και την οικογένειά του μέχρι που τους γνώρισα, είχαν κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις τους από εμένα ελπίζοντας ότι θα επέστρεφα.

@summermaple.23I always wondered what he looked like and Im like yup, the resemblance is clear 😂

♬ sonido original – v𖢻 (taylor’s version)

Όταν έφευγα, ο μπαμπάς μου ξέσπασε σε κλάματα και με αγκάλιασε, λέγοντάς μου πόσο ευγνώμων είναι που με έχει στη ζωή του. «Δεν ήξερα τι έχανα μέχρι τώρα».

Η Fuka ευχαρίστησε τους χρήστες του TikTok που τη βοήθησαν να επανενωθεί με τον πατέρα της και είπε ότι η συνάντηση μαζί του ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να ζητήσει ποτέ, ενώ οι χρήστες στο TikTok έσπευσαν να γιορτάσουν την επανένωση μαζί της.

«Θυμάμαι τις πρώτες αναρτήσεις σας, συγχαρητήρια για την επανένωση. Είθε και οι δύο να έχετε μια ζωή για να θεραπεύσετε και να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: